hahaha

här vare chill. Sitter hos Gabrielle och kollar på failblog. hahaha

epic win photos - Lost Cloud WIN

dagen då allt startar på nytt

Tillbaks till det vanliga livet igen då! Det gör mig faktiskt ingenting. Jag älskar mitt vanliga liv. Även fast de innehåller långa skoldagar som håller på till 17. Och lite plugg här och var. Därför har jag inte tid att sitta här. Så nu går jag härifrån. Hejsansvejsan.

Dagens Låt
Obsessions - Marina and the Diamonds

goood naat


Okej det här är nog det mest ovärda inlägg jag någonsin kommer göra. Lite smått inspirerad av Elviras godnattinlägg. Jag känner också för att dela med mig av lite awesume musik. Så här är en fin liten låt man kan somna till.



Goood natt..

okej. jag vet. allt.

Nej det gör jag inte. Men jag vet att minst en människa kommer fråga mig i morgon om varför bloggen heter som den heter. Så här kommer förklaringen: Jag kände att jag ville ha ett ord på svenska. Typ tankar.blogg.se. Men då fanns varenda ord jag kunde komma på. Så därför gick jag in på SAOnånting- svenksa akademins ordlista. Långt krånglit ord tänkte jag. Och då hittar jag ordet underdimensionera och definetionen på det. Känndes lite passande sådär. Jag har nämligen varit väldigt tankspridd idag, jag hade känslan av att huvet skulle sprängas av alla tankar som fanns där inne, men samtidigt så var det som ett vakum, totalt tomt. Jag tänkte bland annat på varför jag och världen finns över huvud taget, vad meningen med livet är, varför jag ska gå tillbaka till mitt vanliga liv imorn och bara leva på samma sätt dag ut och dag in tills livet helt plötsligt är slut. Under några minuter på tåget funderade jag på att göra nått riktigt radikalt och raka av mig allt hår, slänga allt jag äger och bli deciplinerad vegan. Och flytta ut i ett tält och leva resten av mitt liv i celibat. Sen kom jag hem och åt indisk kycklinggryta och vipps så var livet lika problemlöst som en ko som äter gräs.



Bara för att jag saknar den fina oslaskiga sidan av hösten

RSS 2.0