Det här blev en stressig dag

Jag vaknade av mig själv och hade precis tänkt gå upp och fixa några goa pankisar när micke ringde och frågade om jag var på repet. Repet som jag hade hört skulle börja klockan 13, men i själva verket började klockan 10. Detta samtal ägde rum från 10.05 och framåt. Jag blev sen och stressad. Och min frukost blev en banan, en halv nektarin samt 3 bitar Marabou Daim Rocks som jag lyckades få ner i väskan innan jag sprang till bussen. Alltid trevligt att testa på nya saker liksom! Jag kom fram till att de där Daimrocksen var goda, men hade kunnat vara godare. Det blev bara som en gegga av socker. Den smakade inte så mycket choklad, och daimsmaken blev ganska nertonad i och med allt socker! Och ett fett minus till var att de klibbade ihop sig med varandra hela tiden! Jätteirriterande!
Därför ger jag dem 3 av 5 slemvåfflor!



bild är tagen härifrån

Nu ska jag se till att komma till sängs ögonaböj. I morgon tänker jag nämligen vara i tid till repet!
Kram!

För alla er som undrat

Så blev mitt hår magnifikt och jättebra. För att demonstrera detta får ni se denna vackra bild

I och för sig är det nog inte nån annan än jag som ser någon skillnad. Men vadå, jag gillar mitt hår väldigt mycket så varför inte visa upp det lite extra?

Idag har jag gjort något väldigt revolutionerande för att vara jag. Jag har spelat playstation 3. Och inte nog med det! Jag har till och med spelat dödazombiespel. Jag kände mig lite som en tant, jag hade aldrig spelat skjutanermassasakerspel förut. Jag var i alla fall asbra. Och nu är jag trött och konstig.

Jag blir det av att lyssna på våroffer! Gör det ni med! :)))))))))) (go natt)


Jag säger bara wooow!


Det var roligt att skriva idag.

Så jag forstätter med att uttrycka min sorg över att jag har börjat förstöra min munmuskulatur efter mitt avbrott från min trumpet i och med Arvikafestivalen. Jag har börjat med detta hemska som kallas att pressa. Detta kommer leda till en lång och smärtsam död för min mun om jag inte börjar ta det sjukt lungt nu. Men det är tråkigt att spela lugna saker. Så därför spelar jag alldeles för lite nu. Men det kommer bli bättre. På onsdag bär det av mot Italien och då blir det mycket spel! Jag är taggad! Det är förresten bara 17 dagar kvar tills att tandställningen åker bort på riktigt!




Happyface! :D

Det är visst fredag idag har jag hört!

Jag sitter och väntar på att min henna ska verka med spänning. Jag fick ett infall igår kväll och blandade ihop lite henna i ett annat märke än det jag vanligtvis använder, som finns att köpa på Life.

Så ser den ut. Jag kommer inte ha i det alls lika länge som jag brukar, drygt 3 timmar kommer det att bli. Jag tror att det kommer att bli bra, konsistensen på den här hennan är mycket trevligare än den jag brukar ha. Det blev en trevlig chokladbrun färg på den i stället för den grönaktigt lite ljusare bruna jag är van vid. Min hypotes är att det kommer bli en ganska ljup lite brunare färg än vanligt. Gött!

 

Ja, jag gillar att se ut som en förväntansfull alien. Highfasion!


Två dagar har gått...

.. sen jag lämnade huvudstaden. Nu är jag tillbaka, och inte ett skit har hänt här hemma. Jo förresten, jag har fått hem massa goa dreadsgrejer, shampo och ett 10-tal ursygga pärlor. Och mitt nya pass har kommit också. Det är nog det fulaste passet jag någonsin har haft. Polisen som gjorde i ordning passet var väldigt rask. "Ställ dig på den gula markeringen, kolla in i kameran, nu tar jag kort. Okej, så här ser ditt pass ut. punkt."

Även om det inte har hänt så mycket här hemma så har det hänt mycket i mitt huvud. Jag tänker mer än nånsin på vad jag ska lägga ner mitt liv på och det börjar skena iväg från musiken. Just nu känner jag att jag vill göra mer för världen än att spela musik. Jag har kollat in lite universitet och sånt där.. Kanske borde jag utöka mitt schema ytterligare..
Jag kan försöka kläcka ur mig ett längre inlägg om mina tankar när jag har sovit lite.

värd dag

Jag är trött som en Ior. Jag förstår verkligen inte varför jag har varit lite zombie hela kvällen. Men sånt händer ibland. Jag var inte ensam om det. Och Linnea hade gjort världens godaste tårta med massvis med kardemumma och bär och stuff som var jättegott. Och hanna hade linser och var jättesnygg. och vi badade. Det var kallt. Nu har jag gjort ett så ointressant inlägg som det bara går att göra, tillräckligt ointressant för att jag ska tycka att det är värt att lägga upp, till minne av hur trött jag är just nu.


puss och kram

vilken sjuk värld vi lever i

Hela grejen i Norge är så hemsk! Det känns så osannolikt att en person går och pepprar ner 84 pers bara sådär en eftermiddag. Vem gör så? Hur gör man för att bli så sjuk i huvet? Det känns lite småläskigt för det hade ju likagärna kunna ha varit i Sverige.

God dag gott folk

Jag skriver ett alldeles meningslöst blogginlägg. Jag är trött och ska spela trumpet och städa hela mitt rum tills imorn. Party. Jag tänker börja med att kolla på lite mer Ugly Betty. Hon är inte så Ugly över huvud taget. Snygg tjej!



Ånej

Jag drack en kopp te och en espresso. Nu har jag hur mycket energi som hellst. Det känns som att jag skulle kunna springa ett marathon eller nått. Jag känner mig väldigt lycklig just nu. Mitt liv är bäst, ingen protäst. Nu ska jag kolla på Uggly Betty.


Det bästa med dreads - man kan knyta ihop håret med sig självt. Det ser så himla äkta ut! Jag tänker aldrig raka mig igen.







Skojjaaaa!

Ibland är livet surt

Jag är besviken. I dag skulle bli en bra dag. Jag gick upp 06.25 för att hinna in till min tandläkartid. Jag är trött. När jag kom dit så frågade tandläkarsköterskan (som skulle ta bort min tandställning eftersom att min ordinarie tandläkare är på semester) om jag verkligen ville ha den där lilla gluggen där? Och pekade på ett ställe där det visst var en liten glipa. Jag har något svagt minne av att min ordinarie tandläkare nämnde den där glipan och kommenterade att den hade något med min tandform eller liknande att göra. Nu är i alla fall glipan på väg bort och jag har fortfarande tandställning. Det nya datumet för att ta bort den är 15 augusti. Egentligen så borde det här inte bi en så stor grej och en så stor besvikelse för mig, jag känner mig ganska barnslig. Men nu så är hela min plan på att bygga upp formen med trumpeten helt åt helvete. Jag kommer ha varit utan ställningshelvetet i en vecka när skolan börjar igen. Förhoppningsvis kommer det inte att låta piss, men inte långt ifrån.

Jag ä int bittär. Eller vänta lite här, det är jag ju!

Ofrivillig sovmorgon

Efter 4 nätter i tält så blev denna natt lite längre än jag hade tänkt mig. Hur ofta sover man 12 timmar bara sådär? I morgon ska jag gå upp 06.30 för att hinna in till tandläkarn. Jag kommer att vara trött då..

Jag trodde att jag skulle jobba..

.. och så blev det inte så! :pPpPpPp

Så nu taggar jag inför min nyss inplanerade nu-ska-jag-ta-hand-om-mig-själv-vecka! Känner mig fortfarande som lökigaste tjejen i stan. Men tvätttrollen lär inte se mig! Nu ska jag nämligen sprinta ner till tvättstugan innan 19!
Det är by the way bara 1 dag kvar tills att min tandställning ryker. Därmed denna otroligt charmerande bild.
puss!


hemma igen

Lökigast i stan. Gött med lunch. Imorn börjar jag jobba så resten av dan går till att packa upp och vila. Nu ska jag spela lite trumpetos, efter ett 4 dagar långt uppehåll! Wish me luck!

Hemma och slutkörd

Dagen har tillbringats hemma. Så skönt att vara tillbaka. Jag och micke sprang just 8.5 km med massa styrka efteråt. Hela kroppen känns som spagetti. Den bästa känslan i världen. Nästan.

 

hejdå.


Nu åker jag straxxx

Upp och iväg! Håller på att packa och taggarrr! Jag älskar min stereo by the way.

aaah vad skönt det är att springa!

Det blev drygt 6 km i rask takt, så himla skööönt! :) Nu ska det bli gott med middag!

kramis!

Nu är jag hemma i 23 timmar

Sen bär det av igen. Kom nyss från den gulliga lilla staden Sandviken där min lilla släkt har lyckats bre ut sig. Carro och jag var där och gick på Bangen, Snadvikens jazzfestival. Det var sjukt bra i år! En bra bit över mina förväntningar, och som grädde på moset så var den asnajs att få se vår engelska och svenskalärare, samt vår brassensamblelärare spela. De sparkade rumpa. I morgon drar jag som sagt av igen. Denna gång blir det ett sommarmusikläger som hålls av försvarsmakten. Det kan bli en superflopp eller tvärtom. Förhoppningsvis tvärtom. Jag upptäckt när jag kom hem att jag inte har några svarta snygga skor som man kan marchera med, så nu har jag precis tagit en sväng förbi Din Sko och köpt mig ett vackert par. Så här ser en av dem ut.. Jag längtar efter att dra på mig mina vinröda sprumpbyxor och min stora senapsgula pappatröja och en stor fet halsduk i höst. Och dricka massvis med te. Åh vad underbart. Kan det inte bli höst nu?

RSS 2.0