Hej hopp!

Jag mår otroligt bra idag! Det är så himla gött! Åt en riktigt härlig middag för en stund sen med massa bönor och ugnsbakade grönsaker mm. Fast nu har jag börjat frysa, precis som jag oftast gör när jag har ätit. Jag vet inte vad det beror på.. Jag gick just in på uppladningen.se och gjorde ett test på hur mycket energi jag förbränner per dag. Tydligen så är det ca 2500 kalorier. Jag blev väldigt förvånad.. Mer plats för godis än vad jag trodde då hihi. MEn det fick ändå mig att börja tänka lite mer på mina matvanor. Jag kom fram till at jag knappt äter mellanmål över huvud taget. Inte alls bra.. Jag får börja komma ihåg att ta med mig frukt till skolan igen! Sen gjorde jag just ett test på mina matvanor. Tydligen äter jag för lite fibrer och för mycket fett. Synd att fett är så gott. Fibrer är i och för sig också gott men det är inte riktigt samma sak! Nu ska jag skriva svenska! Hej Hopp!

110329

Jag sitter hemma vid köksbordet och är mycket mätt och belåten. Jag åt just den mest värda pastasåsen som jag har gjort någonsin tror jag. Den bestod av keso, pesto och sambal oalek. Samt lite salt och peppar. Kan det bli mer värt?
Resten av kvällen kommer bestå av plugg. Och lite trumpet om jag hinner. Jag hoppas jag hinner. För jag vill spela.. Men nu ska jag skriva om Dante!

c yaaah

God Natt!

Jag är sjukt trött, så nu ska jag läsa lite mumin innan jag somnar. "Winter in mumintal", den ska vara utläst och jag ska ha gjort en sammanfattning tils på torsdag. Not going to happen.
Jag blev så himla lycklig, för jag gick just in på Carros blogg och hittade en bild på hur vi såg ut den 26e November 2009, när vi precis hade färgat håret med henna för första gången. Nu var det inte nått bra format på den bilden så att jag kunde lägga upp den här då men gå in på hjarnanssmorgasbord.blogg.se så får ni se!



Mmmm...
Det ska bli så sjukt skönt att sova nu.
God NAtt..

mat är det bästa som finns när man är hungrig

Makaronerna puttrar på spisen och jag är jättehungrig! Dagen har varit väldigt bra faktiskt. Storbandet var sjukt kul idag - kan vara för att jag har melodistämman i en av låtarna vi kör nu. Det var riktigt gött. Jag har kännt under dagen att jag har utvecklats sjukt mycket under de senaste veckorna, när det gäller trumpetspelandet. Det är såå himla najs! Så fuck svenska - jag tänker öva i stället!



Börjar så smått bli trött..

Jag hamnade hemma hos David i Skarpnäck. Så himla värt så det är inte sant! Börjar dock bli lite trött nu.. Kings of Limbs i bakrunden.. aah...

Yooooo brothers and sisters

Jag sitter hemma och chillar. Har övat en timme och tänker nu börja skriva en megalång svenskauppsats om Dante. Kul. Tidigare idag hade vi den sista konserten med den lettiska kören från Talsi. Det var på Gudstjänsten i Engelbrecktskyrkan. Det var väldigt fint. Och det var väldigt härligt att vara på gudstjänst. Jag har inte varit på det så mycket alls de senaste månaderna. Det känns lite synd. Men det finns så otroligt mycket som man vill hinna med som man inte hinner med så det finns inte så mycket att göra åt saken. Skulle egentligen vilja hinna spela en timme till, men det hinner jag inte! För i kväll ska jag till Elvira och fira hennes 17årsdag! Fett mys att göra det på en söndag! Det som dock är synd är att man inte kan stanna så sent som jag hade velat. Jag hatar att ha matte 08.20 varje måndag. Den kan bajsa på sig.

ooouufff! Kolla vilken stark ambis(munmuskel) jag har! Jag kan till och med bära min trumpet med munnen! ooohh. Jag har skillz. Och Jag lovar av hela mitt hjärta att jag inte håller i trumpeten i klockstycket som man kanske kan tro att jag gör.


Hej då

Nu jag gå och sova. Denna dag bra varit. Jag trött nu. jag inte orka skriva mer. God natt.

Sov du lilla videung..

än så är det vinter. Eller vänta lite här nu... Det stämmer juh inte! Jag är i alla fall skittrött och ska snartsnart sova! tänkte ta reda på när jag ska vara i spånga imorn först bara! Jag kom just hem från en jättehärlig våffelkväll hos hanna. Vi spelade massa och hade det väldigt skoj. Mufiinsarna tidigare idag blev en succé, mina turkosa shorts as well. Det har helt enkelt varit en väldigt bra dag. Vi såg på The Holy Grahle på engelskan. Monty Pyton är verkligen de största genierna någonsin.

Här är den bästa scenen!

God natt!


RÖÖÖÖYKSOOOPPPPP!!!

RÖYKSOPP KOMMER TILL ARVIKA!!!! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! OCH NU MÅSTE JAG SPRINGA TILL TÅGET! HEJ SVEJS!


God morgon folks!

Jag sitter hemma och sitter inte och spelar trumpet innan skolan som jag brukar göra varje fredag. Det ger mig lite dåligt samvete. Men nu har jag käkat mycket frukost så då kan jag öva på samlingen i stället. Det är faktiskt väldigt skönt att bara gå runt själv här hemma. Min reaggespellista på spotify är på och det är chill. Jag kände för att ha på mig ett par turkosa manchestershorts idag så nu har jag det. Och hör och häpna - jag har sytt dem själv! Känner mig fett cool. Så nu kommer den, ojojoj - bloggens första outfit! Jag orkar inte skriva var plaggen är ifrån för jag tror inte att det finns nån som riktigt bryr sig?


Dagens Bandsläpp!

The Concretes är klara för Arvika! Trevligt, trevligt med lite indie! De verkar bra! Och de har en trumpet med. Jag är glad!


Smasktorsdag

Hela min torsdag har varit fylld av goda saker. Eller njaa, åtminstone kvällen! I morgon kommer det en lettiskt kör till skolan och ettornas kör ska ta hand om den. Därför så passade Agnes och jag på att baka till fikat imorn! Och det blev såå bra! Chokladmuffins med choklad och choklad (det kan aldrig bli för mycket choklad). Sen gjorde vi nougatkakor också. Mys och mums.

 

vi är bäst.




God morgon, god natt!

Lång skön dag! Simmade med världsbästa människorna, och fikade sedan med emilia. Stor fet choklad och hasselnötsmuffins från muffinsfabriken. Sååå gott! Sen var det ut till spånga som gällde. Tydligen ska jag sjunga solo på 2 låtar jag inte kan texten på utantill på lördag.. Så nu blir det att plugga text intensivt i två dar så får vi hoppas att det går vägen!

Rebecca & Fiona är klara för Arvika! Taggggg.. :)


Tisdag igen - chill

Den här dan har varit så himla skön! Jag simmade aldrig och jag fikade aldrig, men den blev så himla värd ändå! I stället så tränade jag med Z i skolans gym, och vet ni vad? När skolan var slut så gick jag hem, Södermalm - Solna på typ 1,30 h. I mina turkosa converse, vilket ledde till att mina fötter dog lite. Vackert och blåsigt väder var det i alla fall. Jag gick genom stan och började fundera på hur sjukt mycket det är som har förändrats där sedan jag började på AF för 7 år sedan. Alla nya byggnader som bara har ploppat upp överallt utan att jag har lagt märke till dem. Och alla hotel som är överallt runt centralstationen. Inte så konstigt egentligen, jag har bara aldrig tänkt på att de är där.

Nu tänkte jag kolla på tv men det verkade inte vara något bra...

Tabbe, eller vad? När jag för en gång skull har lite tid..


110321

En skön dag. Flyttade över till mor min. Ett fint lugn har spritt sig i min kropp. Tack och lov. Hade min roligaste tyskalektion någonsin idag. Micke, Jonatan och jag skriver en saga om en flygandegris som heter Kurt von Überschwein. Det kommer bli en världshit. Biljoner exemplar kommer att säljas. Jag kommer bli rik.

Det första bandsläppet tll Arvikafestivalen var nått synthrocksband.. Synd att jag inte lyssnar på sånt längre.. Men de är säkert bra.

Imorn ska jag simma lite för första gången på några veckor! Är astaggad! Särskilt eftersom att jag kan känna på lite hur det känns med att simma lite fortare! På onsdag ska vi nämligen simma lite i skolan, livräddning och sånt, så jag ska kolla hur fort jag simmar och jämföra det med min idrottslärares exempel på normalhastighet. Värt!
Vad som också är väldigt värt är att jag ska fika med Emilia imorn efter skolan också! Det ska bli mycket trevligt!
Sååå.. nu har jag lite mer koll på livet. Dags at sova!
God Natt!

 

en släkting till kurt.


Ska man kanske skriva ett till inlägg om ingenting?

Jag börjar bli trött. Är ganska taggad för imorn! Efter skolan kommer Miranda förbi och låter mig låna den underbara filmen Yellow Submarine, en mycket vacker film som the Beatles gjorde 1968. Så underbart! Den är så fin. Och det är så mycket färg och sånt där i den! I like! Har inte träffat Miranda sen i våras heller så det ska bli kul!

så himla awesume!

 

God natt!


En söndag till

Den här helgen har varit godkänd, inget mer. tyvärr. Men sånna helger får man ha ibland. Jag har i alla fall tjänat pengar. Absolut värt det. I morgon börjar en ny vecka. En ny chans att rycka upp sig. Den chansen tänker jag absolut ta. Nu ska jag damsuga. Den där apan ser fin vis och lugn ut. Sån tänker jag vara imorn.



peace

natten är här

Och jag har suttit och kollat igenom de sista 4 månaderna av mitt liv och insett att jag har haft väldigt roligt. Men jag har också varit väldigt bitter och grubblat mer än nånsin över livet. Min första reaktion var att jag måste sluta vara så bitter. Sen satt jag i telefon med Carro i 2 h och insåg att så inte var fallet. Jag tror att jag har lite pms. Alla känslor bara svämmar över hela tiden. Jag har gråtit floder i kväll. Känns det som i alla fall.

tack för att ni finns.

dagen fredagen tråkdagen fast mysdagen korta dagen

I dag har varit en ganska så förjävlig dag. Den som började så bra. Jag som var så glad och allting. Men sen så råkar jag vara en människa som påverkas av alla andras humör. Eller de som står mig näras humör i alla fall. Tyvärr. Ibland går det snett och idag var det en sån dag. Jag vet inte om det kan ha med situationen här hemma att göra också.
Så förlåt alla som kände av min bitterhet idag, jag ber hemskt mycket om ursäkt. Jag kände lite att jag satt i skiten fast jag liksom hade blivit ditsatt av andra, vilket gjorde mig väldigt frustrerad = bitter. Jag har kommit fram till att jag är en passivt aggresiv människa ibland, typiskt svenskt sådär. "Nejmen, nu ska jag inte vara en jobbig människa och få något slags utbrott för det är bara omoget och sånt som inte jag gör" tänker jag fast jag egentligen skulle behöva skälla ut någon/ordbajsa på någon. Det är nog inte bra, för detta leder till att jag går runt och är bitter och småirriterad hela tiden i stället. I dag hade jag ingen som jag kunde ordbajsa på ordentligt i närheten vilket gjorde att jag gick runt och var sur i flera timmar. Det är inte något fel med det, det är bara det att man märker på folk att jag blir mindre rolig att vara med, och att det kanske skadar relationer med folk och så. Och jag vill inte vara en bitter tråkig person. Jag vill inte vara så upp och ner som jag är. Jag vet bara inte vad jag ska göra åt saken.

Taggad till tusen!

Aphex Twin och Those Dancing Days är klara för Arvika! Jag är glad och skittaggad! Det kommer bli naaajs. De har förresten en ny hemsida nu, checka in: http://www.arvikafestivalen.se/




såå värt.

Äntligen utvilad!

Jag är pigg och glad och munter idag! Alldeles underbart! Jag känner mig som ett geni som kom på att man gå och lägga sig tidigt och sen gå upp tidigt och skriva engelskauppsats pigg i stället för dödstrött. Jag älskar att börja 11.40!

kram

ojojoj

Linnea Blomberg går och lägger sig före klockan 21. En mycket ovanlig företeelse.


God natt

mwaaahha

Rubrikfantasitorka.
Jag börjar bli trött i både kropp och själ. Ska se till och sova ordentligt i morn, för jag börjar inte för än 11.40! wiiie!

Idag lämnade jag in en anmälan till att vara med på ett utbyte med ett gymnasium i Lüneburg. Jag ska alltså åka ner till nordtyskland och bo hos en familj och prata massa tyska i en vecka. Sen kommer det en person och bor hos mig i en vecka nästa vår. Som tur är så var det en till tjej i min grupp som var lite osäker på om hon ville åka som jag kunde övertala. Så nu vet jag en trevlig person som kan svenska som också ska åka. Jag är alltså inte helt ensam. phew.
Nu började jag i alla fall googla lite och det ser alldeles underbart ut! Kolla!
Ganska typiskt tyskt, myys!



Vad händer när man sitter i ett övningsrum i 2 1/2 h?

inte mycket...


Nu ska jag sova för lite igen.

Jag sitter och lyssnar på denna septet som Johan, Ylva och jag hittade när vi fikade i eftermiddags. Jag ska spela trumpetstämman! Är skittaggad! Det är inte ofta vi alla spelar nått tillsammans så det ska bli kul. men nu ska jag sova. är dödstrött. God natt!


Hemmakväll med Z

Jag är hemma efter en lång lång dag. Nu har z fått se hur jag har det här. Och hon förstår precis varför jag kommer bo permanent hos min mamma så småning om. Det känns bra. Jag har nu använt vax för första gången i mitt liv. Det gör juh inte alls så ont som man tror! Jag blev jätteförvånad. Bra resultat med hjälp av proffset. Jag är nöjd och glad. och irriterad på p. Men sånt är livet.


Najs kväll

Sitter och pluggar matte för fullt. Min pappa har fått nån kärlek till goda saker så han kom in med en liten milkshake till mig. Jag blev glad. Den var god. Sen så var jag tvungen att kolla på top model också. Jag tyckte det var mycket bättre förut! Jag har väl mognat lite kanske! Man kan ju alltid hoppas. En halvtimme plugg till.. sen ska jag borsta tänderna och somna senast 22.

God natt!


För att beskriva min dag i bilder



Deltog i konserten "Top Class Trombones" på nybrokajen. Värd och lång och bra konsert!



Åt grekisk sallad till lunch på Sandys med Hanna och Joel. Skitgott, jättemättande och typ nyttigt.



Efter konserten åkte jag och hanna till Kista och kollade på nya converse. Mina har blivit väldigt slitna, så jag tycker att det börjar bli dags att köpa nya. Funderar på ett par röda fina saker.. Vi får se hur det blirr...



När vi ändå var i Kista så upptäckte vi en butik som vi inte hade sett förut, Desigual hette den. Där fanns underbara kläder med mycket färg och mycket blommor på. Det som var lite synd är att det var lite högre prisklass än mina vanliga kläder.. De här byxorna kostar 1095 kr.. mycket pengar men jag vill haa ändå!



Sen så kom vi fram till att vi hade min mobil och vi hade rött nagellack. Därför borde vi måla min mobil. Så nu har den röda detaljer. Personligt och mycket vackert med Rött.

Idag har jag och hanna också kommit fram till att vi vill jobba på cirkus i cirkusorkester och åka på turné i framtiden. Vi ska också starta ett balkanband. Åh vad underbart. Jag ser ljust på framtiden. Och inser att reagge är fett bra. Just nu lyssnar jag på Bob Marley & The Wailers – Buffalo Soldier. Värt. Nu ska jag springa iväg och äta semla och kolla på bröllopsfotografen med pappa och Petra.

Puss och kram!

Jag har en ny halsduk

Och den är grön och stor och mjuk och mysig. Fick den av petra bara sådär. Det tackar man för!



Den soliga lördagen är här.

Jag är frisk och glad och trött. Jag skulle ju sova ut i natt! Men självklart så kommer hanna och fredrik och frågar om jag ska med på filmkväll när vi tar sällskap till tuben. Och jag kunde såklart inte säga nej, vilket jag är glad för. Det var jättemysigt, åt den godaste och största tacosen i mitt liv. Jag blev förvånad över att det bara var jag som hade haft banan på tidigare. Så det kan jag tipsa om: banan i tacos är skiitgott. ätät mumsmums.



usch, jag googlade på banan, och var får jag fram? Kalles randiga banankaviar! nääe usch. Ha inte det på tacos.

Jag river sönder björken, i små, små smulor.

Jag sitter just nu och lyssnar på Björks skiva från 2004, Medulla. Jag har kommit fram till att jag gillar den väldigt mycket. Jag tycker att Björk är väldigt bra. Jag slutade lyssna på henne of no reason för nån månad sen. Omedvetet. Men jag känner verkligen nu att det är skitvärt att hitta tillbaka till bra musik som man inte har lyssnat sönder. Hon är en sån inspirationskälla! Och det bästa är att hon kommer med en ny skiva nån gång i vår framtid! Jag vill höra den nuu!



Dagens ord är värt. Jag har andvänt det alldeles för mycket.

God natt. sov gott. dröm sött.


En kopp te förgyller min kväll

Jag sitter här med en kopp grönt te. Det är gott. Kom hem för inte så länge sen från ett rep med SUB, det är konsert nu på söndag! Det kommer bli fett! Precis som den här helgen, jag är skittaggad! I morgon tror jag att jag tänker vara hemma den första fredan på mycket mycket länge. Det är inte så ofta jag är hemma och äter middag med min familj. Borde göra det oftare känner jag. Så i morgon blir sitta-hemma-öva-kväll. Jag behöver vila och vara hemma lite mer känner jag. Och sova. Det blir bra. I dag pratade vi om just sömn på idrotten. Jag kom fram till att jag sover precis som en medelsvensson, dvs 6.5 h per natt. Verkligen inte bra. Det konstiga är att jag får fler verklighetsdrömmar när jag sover för lite. Det kan i och för sig ha med andra saker att göra också. Det har varit väldigt mycket nu på sistone i alla fall. Om jag tycker det är kul eller inte kan jag inte komma fram till. Det är bara förvirrande, jag vaknar med massa frågor i huvet. Dock mycket intressant att se hur det utvecklas.

Drömmar är intressanta. och vackra.

säkert

Jag vet inte hur jag mår idag. Inte dåligt. Inte jättebra. Normalt helt enkelt. Målade just mina tånaglar röda precis som handnaglarna(?), det blev väldigt vackert! Jag har inte haft nagellack på två månader eller nått sånt, och tro det eller ej, jag har saknat det jättemycket! Orellevant fakta, jag vet. Nu ska jag dra till skoolan och ha musikhistoria!


peace out

Its a beutiful night.

Och jag sitter här i mitt rum och lyssnar på Sigur Ros med tända ljus och målar naglarna och kletar med djuprengörande ansiktsmask. Naglarna blir röda som rosor. Mycket vackert. Snart blir det sova. Det är en dag imorn också nämligen. God Natt!

hihihi vad roligt det blev med ljuset med "värmekamera"

Ledig dag = åka till skola och öva!

Jaa, jag känner att jag har kommit över nån slags gräns. Att frivilligt gå upp klockan 7 och åka in till skolan och öva på en ledig dag känns inte så mycket som en sak jag skulle göra. Men titta, nu sitter jag här i mac-salen och ska strax börja öva kvartettnoter. Om skrivaren vill kopiera klart nån gång. En ny ambisiösare Linnea kanske är på väg att födas, vem vet?

Skype

Jag skaffade just skype. Det var väldigt värt. Sitter och snackar med zerrin för tillfället, mycket najzz. Vi kör nått slags musikbyte, värt. Var ute och sprang i 45 min och körde ganska hårt. Lite synd att det är is på vägarna ibland.. Då går det saktare. Jag kom fram till att jag tar i mer om jag har riktigt hög musik i hörlurarna, typ den här: The White Stripes – Girl, You Have No Faith In Medicine

så värt. god natt.

heei!

Tog sista gardasilsprutan 15.45 så jag slapp både språk och storband. Sen var det bara att knalla hem och öva! Har hunnit med 01:37 hittils, tänkte lägga till en till timme nu snart. Så himla värt. Sen tänkte jag springa lite vid åttatiden och sen hinner jag förhoppningsvis kolla lite på topmodel! Blev lite inspirerad av elvira när vi satt i kaffiz idag och tänkte ge det en chans i stället för att hänga vid datorn. Jag har nämligen bestämt mig för att försöka minska lite på min datortid och öka på allt annat i stället. Hoppas det funkar. Några veckor lär det göra det i alla fall! Sen får vi se..

Jag råkade av en händelse komma i kontakt med den här bilden. Den får mig att tänka på i tisdags när jag, carro och micke gjorde en mycket speciell sak. Mumselimums. schlurp.

Sitta i skola och jobba dåligt

Nu jag sitta här och jobba. Det går super. dåligt. En liten check på facebook är aldrig fel liksom. Och ett litet blogginlägg hinner man ju alltid med. Totalt bortkastad tid egentligen. Jag sitter nu och försöker arra en grej till mitt musikdataprojekt som skall vara inlämnat på fredag. Jag tror att jag är ungefär 5 % färdig. Så nu köttar vi! Jag kommer såå INTE bli färdig i tid! :D

Bacon an cheese

Nu jag sova. Det bra för mig. Jag behöva det. mmm. Donkis var mums. Jag testa ny hamurgare. Bacon cheese. 15 riksdaler. mumsmums. som cheeseburgare med bacon. värd. 5 av 5 slemvåfflor.


tjoo brees

Nu drar vi till donken i Brommaplan och äter cheesisar. Älskar spontangrejer verkligen. Puss och kram gosisar!


Spring, spring, spring flicka lilla

Jag ska springa ner till pizzerian och köpa mig en pizza innan alla små gulliga människor kommer hit och myser. Jag är glad och småstressad. Springspringspring nutnut!

Lördagkväll

Nu var det lördagkväll igen och jag har fastnat framför datorn igen. Menmen.
Jag och Carro satt och kollade på melodifestivalen och konstaterade att det får en att känna att svensk musik är det värsta som hänt världen. Efter Hitler. Men det var mys ändå. Som alltid med Carro!


Min nya förebild

Hittade just världens gulligaste blogg. Det är inte bara ungt folk som bloggar nu för tiden. Här är 79åriga Stigges blogg: http://magnatens.blogspot.com/
Jag älskar att han lägger ut sina outfits och allting. Skitmysigt. Tänker lugnt börja följa den!

Virrig

Jag hade inte tänkt börja skriva om den där glassen. Det bara blev så. Jag känner mig lite virrig. Nu är i alla fall slemmisen här när som hellst. Jag sitter och degar runt på internetet. Det var roligare än att öva idag. Det måste vara min hunger. Mamma håller på att värma maten.. Kyckling inlindad med bacon och ris och sås och grönsaker och hejsanhoppsan. Det vattnas i munnennnnn... mmm..


Sura hilda som inte var sur utan väldigt söt

Jag är jättehungrig. Inte konstigt när man inte äter någon ordentlig lunch och sen väljer att jobba konstant i 4 och en halv timme. Mina fötter känns av som vanligt. I dag hade vi några testglassar i personalfrysen, vi håller nämligen på att välja ut vilka glassar vi ska ta in i sommar. Siaglass blir det och det känns najs. Idag testade jag glassen Hilda, en onaturligt färgglad jordgubbsglass prydd med knastrande strössel. Mycket mer naturligt välsmakande än vad jag trodde att den skulle va! Hade bilden av att den skulle smaka sådär onaturligt med E-ämnen. Men nejnej. Lagom storlek, god! Så nu har alla småtjejer men rosa som älsklingsfärg ytterligare en rosa gullig liten glass att älska.
Om jag ska betygsätta den så blir det tre av fem slemvåfflor. Den där Hilda ser ganska pisst ut. Jag undrar vad hon surar över - hon har ju fått sin glass och allt!


Arvika

Det tredje släppet till Arvikafestivalen kom utan att jag märkte det! Det i alla fall klart att Digitalism kommer dit! Typ den första artisten som jag kände igen hittils. Känns lovande. Sen är inte jag nån synthmänniska heller så det kanske inte är så konstigt att jag inte känner igen nån. Av det jag har lyssnat på hittils så tycker jag att IAMX gör bra saker också. Blir mer och mer taggad på sommar hela tiden! Vill ha NU! 


God Morgon

God morgon! Jag sitter framför Tvn och knaprar på rostade pumpakärnor. Väldigt gott och väldigt mättande! Förhoppningsvis lite nyttigt också! Jag hade tänkt spela trumpet och plugga nu på morgonen innan jag ska till jobbet, sen så blev det inte riktigt så. Jag fastnade vid Biggest Loser i stället. Jag gillar det programmet. Man känner sig ganska så slimm när man ser alla som försöker gå ner i vikt. Det är trevligt och bra.
I kväll kommer Slemsyster hit och myser. Vi får se om det blir någon melodifestival, men trumpetspel blir det definitivt!


Varför är det ingen som gör nått?

Jag ligger i min säng och funderar på samhällsfrågor, just nu integrationsproblemen i Sverige. Började tänka på det när jag läste om detta på flashback (https://www.flashback.org/t1475999). Jag tycker att det är  ganska så förjävligt hur det ser ut idag. Men jag kan samtidigt inte riktigt komma fram till vad man ska göra för skillnad, vad man ska göra för att minska problemen. Det ända jag kan göra är att känna vad som känns moraliskt rätt och fel för mig. Och jag tycker att det är pinsamt att en massa svenskar (de som ses som normalbefolkningen i dessa klipp) sitter och säger så mycket skit. Jag blir nästan arg.


Slask blir is och blir halt

Så därför så blev min springrunda inte så mycket träning för benen utan mer koncentrationsträning för att inte halka. Men Jag tog mig två varv runt sjön i alla fall, även fast det kanske inte gick så fort! Och det utan att halka en enda gång! Jag har skills! Just nu s lyssnar jag lite på Lykke Li's nya skiva, och jag tycker att det låter bra. Har inte hunnit reflektera så mycket över den än. Sen så ska jag försöka lyssna lite på foo fighters nya skiva. Även fast de känns väldigt mycket som nostalgi så är det alltid kul och kolla vad de har hittat på. Och sen får man inte glömma Radioheads nya skiva heller. Just nu håller jag på att ladda ner .M.I.A.s nya mixtape också. Så mycket musik, så lite tid. Varför ska all ny musik komma samtidigt?

Stjärnorna finns här



Nu går jag ut och springer! See yah aronund bitches!


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Väldigt skönt. Jag har kommit fram till att jag bara tål min släkt i små doser. Om någon kommer och kallpratar med mig mer inom ett dygn så spyr jag. Minst sagt skönt att vara hemma. Nu kan jag sluta svulla igen också. Läckert. Jag tänker starta med att gå ut och springa om någon timme när jag har hunnit öva! Är Taggad till tusen! Nu kör vi!



HEEEJ

Löklöklök fast inte lök. Dock intensivt umgänge i ett hus i 2 dygn nu. Men man blir bra på att spela trumpet av det. 5.45 h i måndags, igår blev dock lite slackerstyle med endast 3 och en halv timmes spelande. Jag är trött i käften. Minst sagt. I kväll åker jag uppåt till min lilla släkt utanför Sandviken. Mysmys med mamma och mormor gissar jag. Det blir härligt. Nu är det 3 min kvar tills att jag ska börja spela igen. Så nu går jag. hejsvejs.

Slemsslem på er frå slemsyskonen.
En puss också.

RSS 2.0