Gott nytt år önskar oss!

 

Vi kan inte bli bra på bild så här är den minst fula bilden. Kröka lagom! Pis!

Idag är det visst sista dagen på 2011

Hoppsan vad tiden går fort. Känner mig nöjd och belåten, för jag vet att 2011 kommer sluta på ett tusen gånger bättre sätt än vad 2010 gjorde. Den nyårsaftonen behöver jag aldrig uppleva igen. Tack för det. Jag och Micke höll oss vakna till strax efter 4, konstigt nog vaknade jag vid 9 och var hur pigg som hellst. Så nu har jag haft i henna i håret, ätit frukost med dn, hjälpt mamma med melodikrysset och nu funderar jag på att plugga lite harmonilära. Det är prov direkt efter lovet. Inte okej. Förhoppningsvis vaknar micke snart. Det är tråkigt att plugga. och jag kan inte spela trumpet heller..

Vi kollade förresten på Titanic igår. Och grät i eftertexten båda två, haha! MEn det var mysigt!

 

puss på er alla


lussebulle

jag luktar svett har en fet morgonfrilla och mår extremt bra. Shrek är bra filmer! Har sett både ettan och tvåan i omvänd ordning det senaste dygnet. Bakar just nu lussebullar med kärlek. De kommer bli fantastiska. tro mig. Lyssnar på skum elektromusik som jag lyssnade en hel del på för ett år sedan. Spännande
Kom just fram till att min nya fisyr ser ganska mycket ut som hannas frisyr fast rödare! spejsat.


liten lista som man skriver samtidigt som uppsatsdomkumentet lyser med sin frånvaro

Något som gjorde dig glad igår?
Hela dagen var väldigt bra. Att kyssa min pojkvän var extremt värt. Som alltid.


Humör just nu?
Börjar bli lite seg och melankolisk. Jag måste komma tillbaka till mitt fixarhumör igen!


Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Jag sov.

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Samma som jag gör nu, sitter i soffan och kollar runt på lite bloggar. Inspiration är najs!


Vad du ser om du tittar till höger?
mitt vardagsrumsfönster. Det snöar väldigt mycket just nu, och jag upptäckte just att det håller på att lägga sig på marken vid gungorna på gården! Äntligen!

Vad gör dig glad just nu?

tanken på en lugn helg utan stress

Hur vädret är hos dig just nu?
SNÖ som sagt..

Vad var det senaste du åt?
en ostmacka med squash på till frukost!

Vilket mål på dagen tycker du bäst om?
Frukosten utan tvekan! Morgonte är ett måste!

Bästa glassmaken?
Stratiatella är sjukt gott! annars så finns det en siaglass med apelsin och choklad som är väldigt god just nu..

Sover
du tungt?
som en stock!

Drömmer du mardrömmar?
Det som kan vara närmast mardrömmar, är nog de drömmar som jag får när jag har lite för mycket saker som jag inte får glömma. Då drömmer jag ofta drömmar där allt börjar som en helt vanlig dag, och sen går allt helt åt helvete! Det som är jobbigt med dessa är att jag inte inser att de är drömmar förens de är slut. Hatar dem!

Hur många kuddar sover du med?
1! fast den använder jag knappt, brukar offtast sova i nederkanten av den, lite som en hund, haha.

Snarkar du?
Inte vad jag vet!

Favoritkläder?

just nu så har jag nog inte så mycket favvisar, börjar bli trött på mina kläder. Om jag ska välja nått så blir det nog mina sjalar, och en grön kort tröja som jag köpte på en second hand i Berlin tidigare i höst!

Favoritgodis?
mörk choklad utan tvekan

Höger-eller vänsterhänt?

Höger!!

Stjärntecken?

Skytt! stämmer väldigt bra faktiskt!

Vad längtar du efter mest just nu?

Lussebullebak när micke kommer hit :))) gott! (fett!)

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Herre min Pepparkaka vad det snöar nu! (jag vet att det är en av det mest onödiga sakerna att säga, men ändå!). Jag fick en impuls i morse, så jag cyklade till solna c. Nu så har jag klippt bort allt slitet dreadshår. Det blev kort. Det känns jätteovant! Men jag kommer nog att vänja mig.. åååh. det var en gubbe som just sjöng bondlåten Live and Let Die på p2. Fantastiskt. gaggit och gullit.

något intressant

jag tänkte att jag skulle skriva nått intressant här men så är nog inte fallet. Bristen på bilder på bloggen börjar bli extrem. Jag kanske väljer att plocka fram kameran imorn när jag och Micke gör lussebullar, eller vad vi nu får för oss att göra. Kanske tar en sväng förbi frisören innan han kommer. Skulle ha gjort det för 2 veckor sedan egentligen men nu blev det inte så. För att fylla ut den extrema bildbristen tänkte jag visa hur mina näsborrar ser ut när jag spelar trumpet. Är det inte fantastiskt? (så här ser jag ut när micke använder sin dator till att lyssna på ful hardbop och pratar om hur fantasiskt personen i fråga spelar)


öva - sova

funderar på att gå och lägga mig i stället för att öva. Eller så tvingar jag mig själv i en halvtimme i alla fall. Tröttare människa får man leta efter! Lucia har tärt å mig en hel del. Men nu är det 6 dagar kvar till lov! Längtar!

Färdig

Nu är jag helt färdig. Jag fattar inte att jag pallade tvinga mig själv att skriva klart min krönika. Det var ju luciamorgon i morse! Texten blev inte helt i det temat som jag hade tänkt mig. Resultatet blev en reaktion på SCUM-manifestet, eller snarare svag hyllning, och frågeställande gällande seriositeten i kvinnohatet, och ironin och sarkasmen som plötsligt uppkommer i samband med manshat. Men patriarkatet vi lever i gör väl att man lyssnar mindre på vad kvinnorna säger helt enkelt. Vi är och kommer kanske alltid vara gnällande fruntimmer, bitterfittor, U name it.

synd men sant.

Jag är dålig på att röra på mig och bra på att käka kolatårta

Jag har i princip inte gjort något vettigt idag. När jag kom hem skulle jag ha övat. Sen så blev det att jag joinade mamma i tvsoffan i stället. Jag har inte heller pluggat någonting, för jag har liksom kört fast i mitt uppsatsämne. Dagen har spenderats till största del med p3. På buss och pendel lite hit och dit. Sittandes. Nu sitter jag i soffan. Jag måste ha förkortat mitt liv så sjukt mycket idag. Flera timmar. Happy Feet 2 är förresten en suppergullig film! Se den om ni gillar söta små pingviner som dansar och sjunger!


Mina vänner är fina människor

kan man vara ballare?

Ångest

Ibland önskar jag att jag var lite mer motiverad till mitt skolarbete. Jag har fortfarande inte börjat. I stället gjorde jag fett god lunch, läste dagens DN och lyssnar nu på Musikguiden i p3. Jag har ingen inspiration alls.. Vad gör man då? Tittar ut genom fönstret och längtar efter vinter. Eller så kanske man ska öva lite.. Jag börjar känna mig rastlös över att aldrig komma igång.




111210

Nu har jag äntligen fått sova ut. Det behövdes. Nu är det bara att köra på, idag är det diciplin som gäller. Öva + Plugga. Förhoppningsvis får jag tid till att åka över till pojkvännen i kväll. Usch jag kommer verkligen inte vara färdig då :(

111207

Jag sitter på engelskan och läser scum-manifestet. Jag älskar det helt och hållet, i och för sig med ren och skär ironi. Den är fullständigt brilliant
"Att kalla en man ett djur är att smickra honom; han är en maskin, en vandrande dildo."

Jubileumshelg

När jag frågade vad alla skulle göra i helgen när vi satt på ett fik efter kvällens konsert i Berwaldhallen med radion (sjuukt bra!) kom jag på att vi alla skulle göra samma sak! det är nämligen jubileumskonserter i helgen = skola och spel hela helgen. Jag känner att jag börjar sakna en helg utan rep eller konsert. Utan någonting bestämt över huvud taget. Senaste gången det hände var i september. Det är ju bara absurt. Förhoppningsvis blir inte våren lika fylld av rep. Jag tror desvärre att det lutar mot tvärtom.. Nu drar snart drumcorpsrepen igång allt oftare. I och för sig blir det nog lite roligare när man har en fantastisk pojkvän med sig :) Men i alla fall, jullov = vila = mindre än tre veckor!!!

torsdag

Blockveckan går i rasande takt, snart är det vanlig skola igen.. Jag vill verkligen inte! Den här veckan är som en dröm, helt perfekt. Kollade tillbaka på ett dokument med tanketext nyss, och kom fram till att det är väldigt skönt att ha kommit ur en självkritisk period i livet.


RSS 2.0