I morgon blir jag ledig.

I morgon blir det långledigt! Vad trevligt! Jag har fått en liten idé som kallan kallas picnik i morgon. Det skulle vara mysigt. Hoppas folk har tid. Jag känner mig ganska trött, jag och micke tog en springtur nu på eftermiddagen. Det var jobbigt. Men det känns skönt nu. Nu ska jag springa ner till tvättstugan och hämta tvätt.

tjoflöjt

110530


Nu har liljekonvaljerna kommit och jag har haft jazzafton. Och skrivit ett milslångt mail till min mormor. Jag känner mig som ett trevligt barnbarn. Dock kanske inte som ett så jättetrevligt barn. Men varför ska man vara det liksom? Föräldrar finns till för att man ska kunna skälla ut dem ibland. Eller nått..
God Natt

Näjmen oj!

Linnea goes rosa! Det trodde ni inte vaa? Jag kände att det dystra svartvita fick säga adjö nu. Man kan ju inte vara borta från färger allt för länge. I alla fall inte jag!

God natt! <33 hjärtaaa

Nu är jag hemma igen

Jag är hemma igen från en liten gullig sommarstuga ute på rådmansö. Det blev lite försmak på sommarlovet. Och jag är så sjukt taggad på det nu. Jag tror nämligen att den här sommaren kommer att bli helt underbar. Och nu är det bara 2 veckor kvar! Inga prov eller inlämningar kvar; livet är gött. Nu ska jag strax se till att sova lite, det blev lite lökigt i natt med 8 pers i samma lilla rum. Men jag älskart ändå. Vi kom fram till att jag ser ut som en panda eller nått idag, mycket intressant. Svensk idyll, eller vad?..


Korv med mos

jag orkar inte. jag vill verkligen inte. jag vill åka nu. men jag kan inte. Jag hatar ämnet musikdata. Men jag måste. Bli klar. Usch.


Hemmakvällar är bäst


Särskilt ensamhemmakvällar faller mig mycket bra i smaken. Kvällen tillbringares med att titta på filmen Marie Antoinette och äta cholkadbakelse som gräddades medans jag åt middag. Marie Antoinette är verkligen en underbar film. Musiken, kläderna, tårtorna, överflödet.. Det finns så många saker som inspirerar mig! Det är en riktigt vacker film. Efter den kände jag mig springsugen så jag tog en snabb 30minrunda. Nu sitter jag här i min säng och har varvat ner lite. Jag ska ta en dusch och sen krypa till kojs.

Sov sött!

God morgon världen


Jag sitter i skolans bibliotek och skriver det sista på mina uppsatser som skall lämnas i idag. Party.


Nu är det värsta över

 

Så nu är micke och jag glada.

 

puss!


pluggpluggpluggplugg

Jag har ett stressigt småjobbigt liv just nu. Plugget svämmar över. 3 dagar, sen är allt slut. Det är bara att bita ihop.

onsdag...

hejhejhejhejhej.. pluggapluggapluggaplugga.. hejdåhejdåhejdåhejdå

Nu är det tisdag

Och jag hade tänkt att jag skulle spela på blåsaftonen i kväll. Sen kom jag på idag att jag inte hade anmält mig. Dum tjej. Men nu blir det att lyssna i stället. Mycket plugg och spel står på schemat! Men det blir säkert bra!

Trevlig kvällll...


Jag fick just reda på att jag är ledig morgon

Vilket gör att jag kan chilla lite mer och kolla på lite fula bilder.

Kom inte och säg att jag inte kan hålla stoneface!

 

 

 


Köra bil är läskigt och kul.

Så nu vet ni det. Att parkera är ruskigt svårt. Jag förstår inte hur vanliga människor gör. Nu känner jag att jag råkade hamna framför facebook betydligt längre än planerat. Jag sitter och lyssnar på nån 9årig tjej som spelar stycket som jag hade tänkt spela imorgon på blåsafton. Det ger mig lite kaos i mitt huvud! Men det löser sig säkert!


Det är bara att bita i det sura äpplet och börja om igen...

Ååååh, jag blir så galet förbannad och irriterad på mig själv! Jag har suttit hela dagen och spelat in och redigerat mitt musikdata-projekt som ska vara inne 23.59 kväll. För två timmar sen blev datorn överhettad och bestämde sig för att inte svara mer. Nu fick jag nyss igång den och insåg just att hela dagens arbete är borta, gone, verschwunden, pasado. Jag kommer inte hinna göra allt som jag har gjort idag igen. Jag måste lära mig att spara mitt arbete var 5e minut från och med nu. Det är helt enkelt bara att bita i det sura äpplet och börja om igen.  


Nu är jag hemma igen

Jag är ganska så trött och slutkörd. Men jag har haft fantastiskt roligt! Nu ska jag sova. God natt!

Hej allihop

Greetings från Gotland! Igår var en stressig jobbig dag. I dag har jag repat kör i 8 timmar och haft en konsert på kvällen. Jag har övat i 5 minuter. Inte bra. Jag känner mig i alla fall nöjd med att jag han öva en timme igår. I alla fall, trots allt rep så blev det här en bra dag trots allt. Jag känner mig ganska så lycklig. Det är ganska så underbart. Och jag har en bra magkänsla. I morgon åker vi hem igen. Det känns faktiskt lite trist. Jag vill chilla mer. Men jag har inte tid med det riktigt. Tillbaka till stressen eller nått. Kul.


Jag ska försöka sova nu,
God natt

Detta är chill

Jag har den här veckans ensam hemma kväll. Det känns väldigt skönt. Jag ska försöka packa och öva och fixa en massa saker. Imorn åker jag till Gotlaand. Det ska bli väldigt skönt. Jag börjar känna att sommaren inte är så långt bort. Idag var sista provet för terminen: det 4 timmar långa nationella provet i Matte B. Det känns skönt att ha det överstökat. Jag tror att jag ska försöka hinna måla naglarna också! Vilken färg det blir har jag inte bestämt mig för!


Jag har tyska

och det är tråkigt. Nu kom Jonatan hit. Det är hans dator. Nu går jag. Hejdå

aaaah vilken idiot jag ääär.

Åh jag bli så himla arg och besviken på mig själv. Jag står och svär ganska mycket. Jag körde just mina styrkeövningar ett tag. Sen bestämde jag mig för att det var dags att öva, så då tänkte jag att jag kunde hämta min trumpet samtidigt som jag gick kräftgång. Så jag lade väskan på magen och började gå mot vardagsrummet. Självklart åker väskan av från min mage. Det värsta är att det var den mest oskyddade sidan som åkte rätt ner i golvet. Det blev en duns som hördes. Jag tog upp trumpeten och såg en buckla på samma ställe som min skruttiga hyrtrumpet har. Sen blev jag förbannad. Jag har haft den i 3 veckor. Och redan har jag lyckats göra en buckla. Jag är verkligen klantig. Förhoppningsvis kan brassspecialisten fixa det. Jag känner för att skrika eller slå sönder en stol eller nått. Så arg är jag.

Jag kom inte på något vettigt att döpa det här inlägget till

Varför är min soffa så skön och varför stänger inte tvn av sig? Jag skulle ju plugga... Men nu blev det inte så. Som vanligt. Jag tror att jag ska spela lite i stället!


chaoo.

Shit pomfritt

Jag har bajsat 4 gånger idag. Är det inte fantastiskt?

Hihihi

Jag kom just på vad jag hade tänkt skriva om i det förra inlägget! Så jag gör det nu i stället! Jag hittade en liten länk på 1asidan i toppnyheter på facebooken ganska så nyss. Länken var en sida som går ut på att visa vad väldigt random saker kostar, fast i antalet chipspåsar. Jag älskar verkligen sånna här helt meningslösa sidor. Gå in och kolla! Och erkänn att det ser gott ut! http://chips.delorean.se/





Jag kände att det var dags för en egobild

 

Men jag orkade verkligen inte spexa till det. Så den blev såhär. Det är meningen att jag ska sitta och klippa lite musik nu. Men jag är så otroligt trött så jag vet inte om jag orkar göra det. Fast det är kul egentligen. Jag har varit jätteglad hela dan, alla människor är så underbara! Men nu så verkar mitt gladhetsföråd ha tagit slut så nu känner jag mig bara lite sne på något sätt. Det är en skum känsla som jag bara får sådär bland. Jag är nog inte ensam om det känslan.


nu ska jag sova

Den här dagens blev lång. Och jag är maxitrött kan jag lova! Imorn tänkte jag vara i skolan 07.45. ooh yääääh

Jag är nöjd.

Jag har hunnit med att göra det mesta idag. Jag är nöjd. Nu ska jag strax sova. Jag är trött som en Ior. Men jag känner mig lite velig på något sätt. Som om jag borde ha gjort något som jag inte gjort. Som om jag har missat nått. Jag vet inte vad det är. Jag får sova på saken. En sne känsla är det.

Totalt meningslös bild. Ganska ful också. Men vad spelar det för roll egentligen? Det är en världslig sak.
God natt

nu ska jag göra andra saker än att blogga.

Checklista:

# Städa min grisstia
# Öva trumpet
# Plugga matte
# Spela in en fin låt med en bra mick
# Läsa körkortsTeorigrejer
# Springa

Hur jag skall hinna allt detta på de 3 h som är kvar innan jag borde gå och lägga mig har jag ingen aning. Det löser sig.

Måndag

Idag har varit en bra dag! Jag är och besöker min familj i Kista för natten, väldigt trevligt. Har pluggat lite förarbevis för fritidsbåt med pappa opch petra och har också gått ner till garaget och lärt mig de flesta knapparna i våran bil. Nästa vecka ska jag ut och köra! Lite läskigt.. Nu ska jag köra en nostalgitripp och spela Sims 2 Arbetsliv. Jag är JÄTTETAGGAD. Det ni.


Jag gillar trumpet. konstigt. eller?

Jag fick noterna till detta lilla stycke idag. Jag är taggad kan jag lova.
Stockholm Chamber Brass – Brass Quintet No. 1, Op. 5: I. Moderato

Nu är livet back to normal igen.

Jag hatar verkligen att göra intagningsprov. Efter att jag vaknade halv 7 i morse så kunde jag inte somna om för jag låg och tänkte så mycket! Helt sjukt. Och pulsen var på 80-95. Jag var riktigt nervig helt enkelt. Men utan utmaningar så så blir man inte bättre! Nu har jag i alla fall lyckats komma med i Suso (StockholmsUngdomsSymfoniOrkester). Känner mig ganska nöjd med att jag äntligen tvingade mig själv att testa! Ska hänga med dem till Italien en vecka i sommar. Jag säger bara yäääh. då kan man äta pasta. med pesto. nomnomnom.






hej jag är pigg. försök få mig att chilla, det skulle hjälpa mig en hel del.

men nu kör vii! Solen skiner. Livet är läskigt.


vilken konstig dag..

Den här dagen blev å skum och oväntad. Nu är det upp vid 7.30 imorn som gäller! Tagggggg. noot.

Aprilvädret kom i maj i stället

Hej allihopa!
När jag kom hem så hade jag fått ett brev från Sifo. Och vet ni vad? Jag har blivit utvald till att vara med i deras undersökning om hur sverige ser ut 2011. Jag är alltså en av de som representerar min åldersgrupp/samhällsklass osv. Najs! Förutom att undersökningen består av ett 40 sidor långt häfte fyllda med kryssairutor frågor. Jag har kommit till 3e sidan. Snark. Men jag är ändå astaggad! nästan!


Godnatt folk

 

Gå och lägg er nu! Det borde jag göra. Problemet är att jag är såhär pigg. Varför förstår jag inte. Jag är jättesprallig. Jag känner för att springa ett varv runt jorden och sen gå och lägga mig. Synd att jag inte hinner det på en natt.

God natt!


Update: Jag kom nu på att jag tog en stor kopp kaffe på sångaftonen jag var på i kväll. wooops!

Dagens citat

På blåsorkestern, mellansnack i trumpetektionen:

Henning: "Jaha du har skaffat en ipod touch, är inte det lite ovärt? Varför inte en iphone liksom?Det är så mycket mer värt"
Micke svarar: "Nej jag fick inte för min pappa, för han säger att det dör 100 kineser då"


hahaha åååh det lät JÄTTEGULLIGT! Jag kunde inte låta bli att börja garva. Men det kanske inte är så roligt att läsa..

Förlåt.




haha igen :)) <--- usch för smileys, snälla hjälp mig att bli av med mitt smileyberoende någon! Jag blir galen! Kommer någon nånsin ta mig seriöst när jag skickar minst 3 smileys per sms? Nej, tror inte det.

Framtidsplaner

Jag står verkligen inte ut med att inte sjunga! JAg MÅSTE sjunga! Så nu har jag bestämt mig! Jag ska arra en låt med Creedense Clearwater och jag har tänkt ut allting! Jag ska skriva två trumpetkompstämmor åt carro och micke. Eller ännu bättre! Varför inte låta hela sättningen bestå av trumpetare? Jag har tänkt mig en jätteenkel pianostämma som micke säkert kan spela. Sen kan jag sola på trumpet också. Och sen kan vi köra det på blåsafton. wiihihihi. Jag ska nog leka lite i logic nu!



Jag gillar den här bilden! Gammal trumpet, vilken nostalgi sådär.
kramis!

Åh vilken underbar dag!

Den här dagen är så bäst! Jag är i vääldigt bra spelform för att vara jag och det känns så underbart! Sen kommer bara problemet att jag inte har tid att spela just nu. För nu är det prov 3 dagar i rad! Första var idag och nu är det matte som står på tur i morgon! Så just nu är matteboken min bästa vän. Men det gör inte den här dagen mindre underbar! Jag känner mig otroligt glad! Kan bero på den fina underbart mättande mängden indisk mat som jag och min mamma förtärde för en stund sen. Nu har jag världens bästa matlåda tills i morgon. mihihihi

 

hoppas att eran Måndag blev lika bra som min!

Kram


Fan va coolt



Hahaha bäääzt

jag älskar söndagar

En lugn jätteskön dag blev det här. Var och åt middag hos pappa och jag upptäckte till min stora förvåning hur mogna mina småsyskon är. Väldigt mycket mer mogna än vad jag var i den åldern. I och för sig har jag alltid varit den som har velat leka längst och blir fortfarande väldigt glad av att springa efter bollar när någon bollsport kommer igång. Det kanske är jag som är barnslig bara. Jag älskar t ex äggjakten vid påsk. Och jag tycker att fjädrar är väldigt fina.


Fetma

Jag räknade just ut att jag måste väga 88 kilo för att få fetma. Jag har en ganska stark känsla av att jag aldrig kommer lyckas väga så mycket. Hoppas jag i alla fall.

Jag som tyckte att jag var lite duktig..

Åh vad skönt att komma hem och sova ordentligt, var det jag tänkte när jag gick hem längs det lilla gatan jag bor på. Sen kom jag in i trapphuset och gick förbi en fastlåst cykel som stod fastlåst i trappan. Det visar sig alltså att de som bor snett under mig har röj. Det låter ganska mycket. Just nu så är det nån dålig housemusik. Förut var det 90talselectro. Jag kan inte sova längre.. Men sånt är livet - de måste stå ut med att jag står och övar varje dag. Så det är nog ganska rättvist. Ååååh nu kommer den där låten som har "I need a Hero" i refrängen, heter den Hero mån tro? Jag gillar den.

RSS 2.0