Idétorka

Jag sitter i skolan och försöker arra - totalt oinspirerad. Ett fetproblem uppstod. JAg vet inte vad jag ska skriva i trum och gitarrstämmorna. Det är jobbigt. Jag vet inte hur sånna noter ser ut. Och min mobil ligger hemma på köksbordet. Jag är bäst på att glömma mobilen överallt. Det är inte heller bra att vara i skolan på lov. Lyssnar på nån liveversion av Thunderbolt(Björk) som paus för att bli lite mer taggad. Det går inte bra. Vi borde jamma med låten lite så kanske det går bättre. Jag kom just fram till hur sliten jag ser ut. Uttråkad till max - fryser gör jag också. Håret ser ut som ett fågelbo som nån har spillt tomatsoppa på. Ojojoj vad synd det är om mig. Hejdå.


jag hittade ett usb som jag kunde lägga över uppsatser på

Och på samma sticka satt det massa gamla foton från innan och precis i början av min gymnasietid! Kolla, Nygjorda dreads. Det var en ball process. Fast jag saknar mitt långa hår. Nu blev jag nostalgisk..



HAHAHA JAG DÖÖÖR!

Vad gör man när man undviker plugg som man kommer få grov ångest av att man har undvikit?
Man hittar en sån här grotesk himelskt underbar och meningslös hemsida;

http://mcranelid.delorean.se/


Njut

carro har rapeat min blogg

Vilken överraskning! Det är i alla fall någon som uppdaterar bloggen. Sitter nu äntligen hemma - och vilken onödig eftermiddag det här blev! Efter brassensamblen vid halv 13 gick jag och Micke till café Rival och köpte varsin semla. Så himla typsiskt oss. Efter det mådde vi skit och kom fram till att vi måste sluta svulla ett tag - Dels för att det är onyttigt eftersom att jag inte tränar just nu osv, och framför allt för att jag snart är pank pga vårt svull. Så inge glass framför filmerna på lovet. Men det kommer funka. Jag tror på oss. Efter fikan åkte jag hemåt. Utanför ytterdörren kom jag på att Micke fick låna mina nycklar i morse när han hade sovmorgon. Och jag hade inte fått tillbaks dem. Alltså var jag tvungen att åka till Spånga för att möta upp honom och åka tillbaka hemåt. På väg till bussen mötte jag en gammal vän och stod och pratade med henne ett tag. Sen kom helvetesbussen som hamnade i bilkö. När jag kom fram gick jag förbi Clas Ohlson för att köpa en dataladdare till lilla macisen som jag tappade förra veckan. Den kostar 749 kr..... Och jag har bränt pengar som smör den här månaden så jag hade såklart inte råd att betala den just nu. Sånt är så pinsamt när det är kö! Nu är jag hos pappa och käkar och sen ska jag åka hem för att få tag mitt munstycke och sova där. Inget plugg och inget trumpetspel hittils = motsatsen till vad jag hade tänkt mig. Hej Stress!

Helt sjuk i huvet

trollface

God Natt världen

Jag känner mig lugn och fridfull för en gångs skull. Jag njuter verkligen av den här stunden. Sportlovet kommer vara välbehövt. Bara 5 dagar kvar. Det är alldeles för mycket som jag redan nu inte har gjort inför den här veckan som kommer att stressa upp mig. Det känns inte som att det har varit någon helg än, för jag har varit i skolan både lör och sön i samband med konserter och sånt. Det är inte schysst. Vi borde ha längre lov än alla andra eller nått. Jag får vila på lördag.

Dagen som aldrig tog slut

Jag har mått väldigt dåligt idag. Men nu är det bra igen. Det känns som att jag vred på en kran av känslor och nu har jag stängt av den igen, för en stund i alla fall. Det är väldigt intressant med det smått ytliga uttrycket "Hur mår du idag?". För att undvika frågor så har mitt svar offast varit "Bra!" eller "Helt ok! Hur är det själv?". Vilket lett till följdkommentaren "Du ser trött ut, sovit för lite igen?" med den där been-there-done-that-minen som väntar på bekräftelse. Flera gånger hade jag lust att säga "Nej egentligen är jag faktiskt inte alls trött, jag mår bara jävligt dåligt idag bara." Men så gör man ju inte. Tragiskt nog så har jag inte kunnat öva så bra idag heller eftersom jag var på gränsen till att börja gråta när jag spelade mer än 1 min i sträck = ingen bra idé. Så. Nu vet ni det. Ska försöka se till att börja tänka lite mer positivt snart. Ska ge mig in i det till 100 %, snart. Tur att man har pojkvän, annars hade jag varit riktigt körd.


Onsdag

Det är onsdag. Jag upptäckte just vilken vidrig bild som var det senaste inlägget tills nu. Jag ser inte mycket fräschare ut nu då, Micke påpekade just att det gör han. Det kan diskuteras. Jag känner ett stort behov av att gå ut och köpa mig lite nya kleder. Så kanske blir det på lördag, charlie verkade intresserad! Det är meningen att jag ska plugga nu. Så jag tror att jag ska göra det. Hatar att sluta 18. Idag i alla fall. Jag vill åka hem nu. Och äta 5 kilo kakor. Och sen gå och gymma. Imorn ska jag förresten skaffa gymkort! Gött ska det bli.
HEjdå. känner mig väldigt pessimistisk idag. Är inte det till humöret men just den här lilla texten blev det.

Det är fredag

lök

Orkar inte vara förkyld längre

Jag vill börja träna! Nu! Hatar att vara förkyld. Har nu varit det i drygt en månad! Usch! Började sjunga på en låt som jag skrev för ett tag sen på vägen hem och blev så himla sugen på att spela den inför publik och se reaktionerna. Men jag vet inte i vilket sammanhang det skulle vara.. Det var längesen som jag framförde något själv solo, och jag saknar det jättemycket. Det kanske i och för sig skulle funka på blåsafton... Om jag spelar solo på flygehornet i den.. Det skulle bli så himla snyggt. Tror jag.. Det spritter lite i fingrarna. Det är så synd att jag är så dålig på att ta för mig. Önskar ibland att jag stod upp lite mer för sig själv. Vintern är verkligen min årstid. Tystnadens och melankolins årstid, för mig i alla fall.



Ett inlägg


RSS 2.0