Köttet är svagt

Hej igen. Jag sitter här och har kollat runt lite på nätet. Kollade på bland annat Dom Kallar Oss Artister med Salem Al Fakir och Annika Norlin. Jag blev riktigt inspirerad av Annika Norlin. Har nu gjort en spotifylista med diverse inspiratörer. Känner mig riktigt inspirerad och är verkligen jättesugen på att skriva musik. Lite svårt att låta och skriva så mycket så här dags men text går alltid att fixa! Så textdokument här kommer jag! För första gången utan att behöva skriva av mig känslor! I och för sig så tror jag att flera av mina känslodokument är väldigt användbara i låttexter. Men nu vill jag skriva nytt! Så tjoflöjt! Och godnatt! Jag rekommenderar starkt att somna till den här sången. Fantastiskt. Faktiskt.


Hej alla

Jag har varit lite inaktiv. Jag vet. Men jag har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit skriva!
Idag har jag jobbat hela dagen. Värt, för jag får pengar! Hihihi. Nu ska jag packa upp den stora feta bagen som har stått i mitt rum i en vecka nu. Om jag orkar. Men det tror jag att jag gör. Den första CDn jag tog ut ur väskan var In Your Honor med Foo Fighters. Med den i bakgrunden orkar man allt. Sen ska jag orka packa också. Och prata i telefon med folk. Bland annat dessa två vackra flickor. Mmm. vackra och underbara flickor!





Puss och kram!

God natt gosisar

Nu går jag och lägger mig. Inte för att jag kommer kunna sova då, det finns för mycket att tänka på här i världen. Och det finns definitivt för mycket musik för att kunna sova.

Lyssna på Codex på Radioheads nya skiva. den är riktigt bra. jag gillar att de har mosat in lite brass. Tummen upp! jag tänker kolla upp texten på den innan datorn och jag helt slocknar.

Sov Gott!


Bitterhet över ingenting

Är just hemmkommen från en fantastisk underbar sångafton på skolan. Alla är så stört duktiga. Fast ändå så var det ända jag kände när alla andra sjöng att jag själv ville vara den som stod där på scenen och sjöng. Jag blev så otroligt sångsugen. Så nu sitter jag här och wailar loss till Antony & The Johnsons – Hope There's Someone. Det kanske låter lite konstigt men det är så sjukt underbart att waila till pianodelen som kommer i slutet.
Dagen har varit långsam och rolig/jobbig. Jag har varit bitter största delen av dagen. Fast ändå glad samtidigt. Det har i alla fall funnits en underkant av bitterhet i allt jag gjort. Det glada leendet på - ni vet. Jag sitter och försöker reflektera över orsaken. Jag kan komma fram till ett svar som jag inte hade velat komma fram till. Och nu försöker jag övertala mig själv att det inte alls är anledningen. Men jag tror att det är det. Det irriterar mig oerhört mycket. Låt oss låssas att det är ingenting i stället.



jag gillar denna. grovt.

Awesomeness

Jag sitter och kollar på lite små foton från min systemkamera som just hamnade på datorn. Det är trevligt. Här är några få från hennafärgningen av mitt hår med carrobarro för nån månad sen! Vi gjorde småpajer och spelade och hade för oss saker. Av nån anledning så blev bilderna lite gryniga när jag laddade upp dem här (kanske för att jag inte orkade ändra storleken på dem). Aja. Orkar inte fixa't!







Nu ska jag sova!
God Nattis!

Nein Mann



Hahaha jag garvar ihjäl. Vi fick lyssna på den här tyska sommarplågan idag på tyskan. Jag har fått den på huvet och får inte bort den! Det hela är mycket komiskt. Jag kan hela refrängen utantill nu. Ajajaj.

Livet går mot nya vägar

Jag pratade med pappa om att flytta idag igen. Nu är det klart att jag kommer bo permanent hos mamma senast vid påsklovet. Det känns lite vemodigt på något sätt. Den här veckan har det faktiskt inte varit så farligt.. Men jag vet att jag gör rätt, för jag lär flytta härifrån förr eller senare. Jag menar shit, jag fyller 17 i höst, det börjar bli dags att pröva att bo på ett ställe! Och jag känner att det är en bra grej att ha ett riktigt hem och inte två halvhem. Samtidigt så drar det lite i mig att flytta ifrån mina småsyskon och min pappa. Men det är ju inte som att jag försvinner för alltid. Jag tänker sova här minst en natt i veckan i alla fall. Hoppas jag. Nu är jag i alla fall på rensa-ut-hela-skiten-humör så jag håller på och packar en stor fet bag med saker som pappa ska skjutsa mig med till mamma sen. Alla mina cd-skivor ska jag försöka få med mig. Och många böcker. Men det går nog bra.



God morgon folk!

Efter att ha ätit en fin cafémacka made by myself till frukost och spelat lite vändtia med familjen så är jag redo för plugg! Är otroligt otaggad men ändå glad över att jag är klar med hälften. Så det är bara och köra!

puss!

Jag tänker.

Livet är nog inte så trist och värdelöst ändå. Jag har det ganska bra. Skulle inte behöva något mer egentligen. Ändå känner man sig aldrig nöjd, för det finns alltid nya mål, krav och prestationer som man vill uppnå. När du har tillfredställt ett behov kommer det ett nytt med detsamma. Men det orkar jag inte tänka på nu. Jag har de där målen och behoven, men varför stressa så mycket? Det är mycket roligare att ha roligt på vägen och inse att nu händer det. Ja jag har det ju ganska bra just nu kom jag på. Och det är ju bra.


Åh musikorgasmer, kom och ta mig långt härifrån



Den översta är Radioheads nya singel Lotus Flower, så bra!
Jag tycker också mycket om den här videon till Wierd Fishes/ Arpeggi
Kan inte riktigt komma fram till vilken video jag tycker är bäst. Båda är så snygga!

Hela Radioheads nya skiva The King Of Limbs går att lyssna på här :

Min syster är liten och najs. haha. ha


ojoj!

Woopsie! Jag stod i kafé fotöljen och skulle betala för en välskamande chailatte och så visade det sig att pengarna var slut på kortet. Som tur är så stod det en tät flicka bredvid mig som kunde låna ut några kronor. Tur det. Men jag blev riktigt förvånad i alla fall. Sen kom jag på att jag betalade 500 för Arvikafestivalen, och 660 för taxin i fredags, och sen har jag köpt lite smågrejer så då var det nog inte så konstigt i alla fall. Men det är ju bara bra, För nu MÅSTE jag skriva ut resegarantinsblanketten!

Arvikafestivalen har nu kommit med sitt andra släpp och jag har hittat det första bandet som jag tycker gör bra musik! Tagg! Icona pop är det! Lyssna på deras singel, Icona Pop – Manners (Extended)
Eller så kan ni lyssna på alla som kommer dit i min spotifylista ARVIKAAA


WIHIIIIII!!!!! :D

RADIOHEAD KOMMER UT MED EN NY SKIVA! SNART! NAAAJS! 19 FEBRUARI SMÄLLER DET! 3 DAGAR KVAR!



Ingen engelska

Jag känner för att gå och sova. Men det blir att skriva en litterär analys i stället. Kul. Känner mig död. En kaffe skulle sitta fint.

Morgon

Och jag har inte fått sova tillräckligt. Jag upptäckte i natt att Zerrin har smittat mig. Jag håller på att bli sjuk igen, jag känner mig seg i hela kroppen och har börjat hosta igen. Inte kul. Hon hade typ influensa så jag får väl räkna med att behöva stanna hemma nån gång i framtiden. Men inte idag! För nu ska jag sticka iväg och låssas vara frisk! Och köpa fishermans friend på vägen, min hals är torr som en öken.
Hejsvejs!

Tisdag

Jag har precis ätit lite äcklig middag, men jag var så sjukt hungrig så jag brydde mig inte om hur det smakade! Mitt spelsug är gigantiskt idag! Jag har nu hunnit öva totalt ca 2 timmar idag, uppdelat i små pass. Jag känner mig nöjd. Men inte färdig! Är sjukt trött så jag tror att jag ska göra mig en kopp te och krypa till sängs och läsa. Just nu läser jag "Barn Av Sin Stad", skriven av Per Anders Fogelström. Jag gillar den skarpt! Den utspelar sig på sent 1800-tal i Stockholm. Och alla gator är där de är nu också så det är sjukt kul att kunna känna igen sig. Särskilt nu när jag går på södra, för nu kan jag orientera mig mycket bättre på Södermalm och känner igen miljöerna mycket mer än när jag gick på AF. Barn av sin stad är nämligen en uppföljare till "Mina Drömmars Stad", som jag läste i 9an. Det coola med boken är att den handlar lika mycket om staden som om personerna i den. Hur samhället såg ut och så vidare.. Jag tycker att det är jätteintressant! Nu är det i alla fall bara 50 sidor kvar, jag ska ha skrivit en litterär analys om den tills på måndag.. Vi får se hur det går!



Södra station är verkligen inte vad det brukade vara..

Zombieday

JA för lite sömn gör mig till en zombie. Det är ungefär vad jag har varit idag. Just nu sitter jag och kollar i noterna på den klassiska concertinon som jag ska börja spela på. Så här låter den:
Urban Agnas – Trumpet Concertino, Op. 45, No. 6: I. Allegro Moderato

Det börjar nästan spritta i fingrarna! Jag vill spela den NU! Riktigt så snyggt som Urban Agnas spelar lär det inte låta men jag gör väl mitt bästa! Men snorungarna har gått och lagt sig så då kan jag inte spela mer! Irriterande!

FixArn

Känner mig skitstolt och fixig. Jag har nämligen lyckats fylla i ett fromulär för att få tillbaka lite casch från sl med min resegaranti. Jag brukar aldrig lyckas med sånt endast tre dar efter händelsen! Jag har t ex fortfarande inte lyckats skicka in min synundersökning till trafikverket. Hehehe. Nu ska jag bara springa ner till expetidionen och skaffa ett kuvert och sen är det kirrat!

Glad Alla hjärtans dag!

 


God morgon!

Jag börjar dagen med att plugga den tyska som jag inte gjorde igår och att äta äggröra. Mumma. Och lyssna på nån ståkkvartett som har gjort hur mycket populärmusikcovers som hellst.
Jag har också dagen till ära lyckats sätta upp håret med endast mitt eget hår. Och en litenliten hårklämma. Känner mig stolt. Tadaaah!



The Tallywood Strings – Idioteque

hit the bottom and escape

Ja, jag fick ett litet infall och fixade om lite så att det blir roligare att skriva. Jag har tyckt att bloggen har varit lite ful på sistone. Lite bättre är det nu, men jag känner mig inte färdig än! Jag borde ha gått och lagt mig för flera timmar sen men jag har inte orkat. Kommer vara en zombie imorn. Och inte har jag pluggat mycket tyska. Jag har inte heller spelat så mycket som jag hade tänkt. Jag har fått skavsår i munnen ( av tandställningen) och det kändes jättekonstigt att spela med vax (tandställningsdämpare) så jag sket i det.

Det är alltid lika kul att hitta konstiga covers på skitbra låtar
Vitamin String Quartet – Weird Fishes, Arpeggi

Various Artists – Possibly Maybe

Inspiration

Jag är så himla ovan att få inspiration från bloggar. Så när jag väl börjar göra det så spritter det i fingrarna! Det började med att jag gick in på nån sminkblogg, så spreds det vidare till fotobloggar och sen modebloggar. Så till slut så är jag nu skitsugen på att gå ut på stan och shoppa. Kanske inte så jättebra egentligen. Men jag vill bara utveckla min stil och börja ta foto på allt igen. Varför slutade jag? Jo, för att musiken kom i vägen. Men på sporlovet har jag tid. Då ska jag fota! Jag tror i och för sig att anledningen till att jag inte inspireras så mycket av bloggar annars är att jag inspireras av musiken i stället. JAg har en liten musiksvacka just nu. Jag känner att jag har lyssnat på samma musik aldeles för länge nu. Jag behöver något nytt. Något skitbra. En Wow-låt som jag kan lyssna på i flera dagar utan att tröttna.
En av mina stora inspirationskällor annars är Robyn, så ni får lyssna på henne. Zerrin länkade den här balladversionen på Be mine till mig i kväll. Rysningar var det då. Njut.


Jag är hemma

Hemma igen! Väldigt skönt måste jag säga! Som alltid efter att ha jobbat så är mina fötter glada över att få vila. JAg har varit otroligt klantig idag känner jag. Blandar ihop saker hit och dit. Räknade fel en gång när jag skulle ge retur till en kund. Hon fick 20 i stället för 40, så blev hon irriterad, för jag tyckte att den där 20an var 40 kr. Eller jag kopplade fel i alla fall. Klant. Arbetsdagen tog alla fall slut efter några timmar så nu är det dax att plugga tyska, har prov imorn! Och speela. Jag är faktiskt taggad på båda dessa. Och jag är taggad på att äta mat och sen äta semla efteråt! Det blev över på jobbet, så jag fick med mig några stycken till oss här hemma. Efterrätt ftw! nonnomnom..


Lördag. ledig. mmmmh.

Sitter nu hemma och har för avsikt att öva nån timme innan det bär av till tvillingarna som fyllde år förra veckan! Börjar känna av den allt för korta sömnen och har för avsikt att ta en stor fet kopp kaffe senare. Och jag ska måla naglarna tror jag. Och fräscha till mig lite, jag stinker lägereld just nu.. ojojoj.. bäst jag sätter igång!

<3

Blidö

Jag sitter på Blidö och kan inte sova mer. Efter ca 4 timmars sömn. I ett lökigt rum med 5 pers i en dubbelsäng. Inte konstigt att det inte går att sova mer! Jag känner mig glad. Och lugn. Gladare och lugnare än på länge. Det är väldigt skönt. Senare ska vi ut och grilla korv och åka spark. Lantliv på hög nivå! Igår var det förresten kaos när vi skulle hit! Bussarna ställdes in precis när vi skulle åka ut till ön, så vi fick ta taxi. Jag hoppas bara att det går på SLs resegaranti.. Annars blir jag sur. Men Båtens Baba är bankman så han lär fixat! Fattar inte att SL blir lika förvånad över snön varje år. Vi bor i Sverige liksom! Haha den här bilden är b to the ä to the s to the t!

 

Kraam



En till fredag

Hejshaan! Jag sitter och äter middag till frukost! Det är såå gott! :) Ska till tandläkarn klockan 11 så jag sitter just nu och upptäcker att det är nått slags snökaos i omvärlden, tur att jag ska till tandläkarn i kista så att jag slipper åka något! I kväll bär det av till blidö med mina najsiga homies. Vi ska invardera elviras place igen. Det blir härligt. Men först två lektioner i skolan också. Jag är faktiskt jättetaggad på den här dagen nu! Den kommer att bli bra!

Har ni någon gång tänkt på hur det skulle vara att ha en tvilling? Jag skulle tycka att det var jättekonstigt. Och vi skulle förmodligen inte vara lika alls för jag skulle nog göra så mig så olik den andra som möjligt. Men det skulle vara kul att testa i nån vecka eller nått. Men jag tror att jag skulle tycka att det var jobbigt.


En till onsdag

Som har gjort mig otroligt trött. Jag har spelat mycket. och jag har simmat. Och ätit pasta med pesto och köttbullar i pentryt, mmm. Och myst som vanligt såklart. Och inte lyssnat på någon populärmusik självmant, ipoden har lagt av. Pluggpluggplugg. Usch. nu ska jag sova. mmm.

En till tisdag

Åter en tisdag i mängden. En ovanligt slackig och slarvig tisdag.. Trodde halva dan att jag hade tappat min skåpnyckel, det visade sig sen att den låg underst i min väska, som jag tyckte att jag hade vänt upp och ner på åt alla håll och kanter. Typiskt mig. Sen så märkte jag efter eftermiddagshålsmys i cafét att jag hade tappat ett av mina supersnygga örhängen. "Inte ett till!" tänkte jag och var jättebesviken resten av dagen. Sen när jag kom hem och borstade tänderna så märkte jag att örhänget hade flyttat sig själv till mitt linne. Så det hängde på ryggen bakom min halsduk! Snacka om att jag blev överlycklig! När jag kom hem märkte jag också att jag har glömt mina hemnycklar i min trumpetväska som jag ovanligt nog lämnade i skolan. Som tur var så var hela familjen hemma så jag blev inte utelåst. Men det känns lite surt ändå. För nu måste jag använda våran andra ytterdörr imorn.. Mitt humör är väldigt skiftande känner jag. Glatt på utsidan men kanske lite mer dystert inuti. Alltid detta grubbel.. När kommer jag någonsin att sluta tänka?

ÅÅÅÅÅÅÅH

VAD JAG MÅR BRA JUST NU! Var ute och sprang för en stund sen och det var den skönaste springturen i hela mitt liv! 45 min var den och jag tog ut mig precis lagom mycket! Såå skönt! Älskar att springa med upptempo i hörlurarna och bara köra! Det var väldigt skönt med snöregnet som piskade i ansiktet också.. mmh. Nu ska jag stretcha och tagga ner lite, och försöka sova. mmh.

God natt!

Otagg.

Varför är det bara massa tråkiga saker som jag behöver göra i kväll? Jag ska spela (okej inte så tråkigt, men jag börjar bli lite trött på mina teknikövningar), springa och plugga. Jag är jätteotagg och orkar verkligen inte. Den här kvällen får en megafet tumme ner. Men nu kör vi!


Eu quero abraçar, mas não tem ninguém para acariciar. É uma merda. Cavalo de Balle

Jag är totalt nöjd med mig själv. Jag lyskades spela i 1 h och 15 min innan spellusten var borta. Nu ska jag försöka städa lite. Jag ska nämligen flytta över till pappa i morgon. Tagga. eller?
Jag är på riktigt goshumör just nu, men det finns ingen här hemma att gosa med! That makes me a sad panda. Och att lyssna på anthony and the johnssons gör inte saken bättre. Det finns inte ens nån som jag orkar vara social med på fb-chatten. Jo nu loggade zerrin in. Tack gode gud för det. Fast hon svarar inte. Jaja, nu ska jag tvinga mig ifrån datorn i alla fall! Jag ska till och med stänga av den! Oh my God! eller nått.

ååååååhhhh.

Jag pallar inte öva! Jag är för trött. och jätteotaggad. Men nu ska jag vara en duktig flicka och köra i en timme i alla fall. Fast jag orkar intee! Men jag måste typ! Schizofrenin börjar träda fram.

Nomnomnom..

Är nyss hemkommen från jobbet. Det var sjuukt mycket folk på cafét idag. Jag stod i kassan konstant i 2 och en halv timme det första jag gjorde. Sen så blev det väldigt, vääldigt mycket disk, så det blev till att jobba över 1 timme och fixa undan det. Mina fötter känner en djup tacksamhet till min hjärna just nu, för nu får de äntligen vila. Och min mage känner en djup tacksamhet till min mamma som har gjort ekologiska lamfärsbiffar med såås. Så nu ska jag äta! Nomnomnom...


E não se esqueça de comer toneladas de bolo de modo a obter uma menina muito pouca gordura

Idag fyller
Per-Åke Sjöqvist-Carpvik Tidestad-Olsson
år! Glöm inte att gratta honom! Nej förresten det var igår! Så gör inte det!
Jag ska sova strax, när jag har chattat och lyssnat på musik klart. Om det är en eller två timmar kvar får slumpen avgöra!

Um bolo dedicado à Per-Ake em seu primeiro aniversário. Parabéns a você, espero que vc tem um dia fantástico!


Oj höhö

Det här är visst dagens 3e blogginlägg. Haha oj! säger jag bara! Nu ska jag springa iväg och spela en timme och sen bär det av till söta louisis! Taggad till tusen på Melodifestival! Har sett varje år och kommer förmodligen alltid se på! Oj vilken spacead logga det var i år! taggataggatagga

PoK


Grilloumi - inte som Halloumi.

De ser ut exakt likadana - men smakar såå olika varann! Grilloumi smakar mer vanlig ost och har ingen gummiaktig känsla - så den som inte gillar den känslan kan ju börja äta det! Den var jättesalt också. Jag som hade tänkt mig en lite fastare halloumi bara. Nu blev jag överaskad.


Things will never be the same again

Och jag är glad för det. Kom just hem från att äntligen ha fixat synundersökningen man behöver för att få körkortstillstånd! Har tänkt göra det sen handledarutblildningen och det var juh typ två veckor sen höhö. Det visade sig efter ca en minut att jag har helt perfekt syn, skönt att höra! Sen passade jag på att köpa virknålar, så nu kan jag virka ihop dreadsen igen! Tomater och mineralvatten köpte jag också, dock inte ring till min piercing i örat som jag hade tänkt. Det får bli nån annan dag. Nu ska jag fixa krubb! smaskelismask!



Hahaha, jag är hungrig som sagt. Och jag älskar att glida runt i mina lila leggings. De är bäst.

tankar

Just nu sitter jag och kollar på American Idol. På TV! Det är inte ofta som jag gör det men idag får det en chans! Jag känner mig väldigt glad över att vara svensk och inte amerikan när jag ser på det här. Det känns som om alla är likadana, och de är så MÅNGA. Och alla tjejer ska ha en sån gullig sprallig utsida, det ska hela tiden vara så gulligt. Sen så ser man vilka som pallar trycket, och de som inte gör det. Det måste vara förjävligt att vara med, för du har ett så stort fett tryck på dig. Du ska gå upp varje vecka och framföra en låt, och sen varje vecka så får du reda på att det inte var tillräckligt bra. Nästan varje tjej sågar de och väntar sig mer ifrån. Det kan inte vara kul. Samtidigt så kan jag inte låta bli att känna mig lite lockad att pröva lyckan i alla fall. Långt inne sitter det. Sen börjar jag tänka på alla stämplar man får, och de hemska kontrakten artisterna skriver på, och kommer fram till att det är nog inget att ha i alla fall.


Hemkommen

Och trött som tusan! Började kvällen med att gå ut och äta med mamma, vi var på ett ställe som hette Gaudi på sergelgatan, verkligen skitgott! Sen gick vi på konsert i konserthuset, 2 gången jag var där den här veckan(!), den här gången var det jazz som gällde! Det var en jazzpianist, Benny Green, som var så sjuuukt bra! Den bästa jazzpianisten ja nånsin hört. Jag fick rysningar i hela kroppen, till och med på kinderna! Jag ryste så mycket att jag var tvungen att gäspa, vilket ledde till att jag började hosta mitt i en låt, höhö.
Benny Green – Punjab

Nu ska jag sova min skönhetssömn
God Natt!

Sjuka jag.

Nu fick jag en sån där uppenbarelse igen! Det händer då och då att jag upplever situationer som jag har drömt om. Och när jag har drömt om detta så har det hänt att jag aldrig har varit på de platser jag drömmer om. Det är jättekonstigt. Jag kanske borde bli sierkska eller nått. Den här gången var det att jag bara satt här vid datorn med dessa kläder och min mac. Och tanken på att jag bränner veggieburgare samtidigt som jag nynnar på it's in our nature med jose gonzales. Plus en annan tanke. Det är bara något ögonblick som är exakt som i drömmen, dock fett läskigt. Jag tror att jag drömde det här i höstas. För jag kommer ihåg att jag inte var ihop med måns längre i drömmen men det kändes helt naturligt och det tyckte jag var jättekonstigt när jag vaknade. Och jag hade inte fått min mac än heller när jag drömde om detta. Jag hade inte heller flyttat tillbaka till den här lägenheten utan bodde i baracken då. Mycket speciell känsla.. hmm. Jag borde lära mig att kontrollera det här på något sätt. Är bara osäker på hur..

Shaloo

Yo. Vilken underbar mysdag det här blev! Skridskor, fika och trumpet. Och promenix också faktiskt. Jag kände för att promenera från spånga station så jag gjorde det på fram och tillbakavägen från min trumpetlektion. Fick veta idag att det är pensionärsspelning nästa torsdag så nu ska jag träna asmycket på en jazzstandard som jag ska köra. Och kötta improvisationsövningar i ess-dur. roligtroligt. Nu håller jag på och lagar mat. Och nu bränner jag mina veggoburgare. Oh no! Myskläder och sminklös ftw förresten!


God morgon världen

Hejj! Jag startade dagen med att göra en nostalgilista med musiken jag växte upp till på spotify, här är den: nostalgi. Jag tror i och för sig inte att jag skulle tycka att det här var så bra musik om jag inte hade växt upp till det. Men jaja.
Idag är det friluftsdag = åk skidor i romme eller gör vad du vill. Jag kan inte åka skidor så jag är hemma. Lite halvtråkigt sådär men jag behövde inte vara vid zinkensdam 05.00 i alla fall! Jag behövde verkligen den här sovmorgonen.. Vid ett ska jag och elvira åka skridskor i kungsan och fika lite, för att vara duktiga och röra på oss.
Nu ska jag göra frukost = pankakor!! Mumsii!




Chill.

Hejhopp! Här var det chill. Jag tar det lugnt och ska strax sova efter en långlång dag. I kväll har jag varit på Konserthuset med Carro, Micke och Sebastian och sett en najs konsert med Kungliga filarmonikerna. Joakim Agnas spelade nämligen Haydns Trumpetkonsert. Det var väldigt, väldigt värt. Endast 80 kr. Det ni!

Jag har säkert sagt det förut men den här: Simon Preston – Albinoni: Adagio for Strings and Organ in G minor
är såååå bra! Musikorgasmer om och om igen i all evighet. Jag har lyssnat på den på repeat ganska mycket idag. och jag tröttnar inte. Gör det just nu också. Mmmmh.



Hahaha, den här bilden dök upp på datorn. Det är lite när man hittar sånna här bilder som man börjar sakna sina småsyskon..

Slutkörd

Huvudvärk. Jobbig huvudvärk. Jag tror att den kommer för att jag av någon anledning inte har druckit kaffe idag. Inte bra. Jag känner mig ganska så slutkörd, har just städat och diskat efter att ha haft en 8personersmiddag eller här hemma. Mysigt var det,  men nu har jag huvudvärk. Så därför så ska jag sova nu.

Puss och kram och allt sånt där.

Vet ni, jag kom just på att jag inte har lyssnat på nån musik över huvud taget i dag. Inte i mina hörlurar ur min ipod i alla fall. Det är mycket, mycket sällsynt i mitt liv. Nu kom jag på att jag visst har lyssnat på musik. Vi lyssnade på vivaldi och nån annan najs LP efter att vi hade ätit. Tända ljus var det också. Mys.

RSS 2.0