Mixerstaven är min bästa vän

Jag tänkte öva men sen kom jag på att ett mellanmål skulle sitta fint så att man inte blir sur och bitter. Vad passar då inte bättre än en smoothie? Lousie vet jag har velat ha mina smårecept på lite allt möjligt så jag tänkte skriva ner mitt superenkla recept precis här.

Dagens smoothie
ca 1 dl fryst fruktsallad
en näve frysta röda vinbär
en näve gröna ärtor
1 dl mild lättyoughurt naturell
lite honung
en näve dinkelflingor
ett halvt kryddmått vaniljpulver (malen vaniljstång)

mixa ihop allt så blir det sjuukt gott. Toppa gärna med lite extra röda vinbär. Vanligtvis när jag inte har fruktsallad så tar jag en banan i stället! Det ger sötma så då kan man strunta i honungen. muums.

Hemma från Bålsta



Hemma från Svensta. Det var jättemysigt. Och vi gjorde otroligt god mat. Linsröra met köttbullar och tomater till middag och varma mackor med diverse saker på till frukost. Dessa människor är sjukt najsiga. De gör att jag nu kan spendera eftermiddagen med att plugga och öva utan att bli helt uttråkad. Jag känner mig som en duktig tjej. I kväll blir det klubbensborg med härliga människor. Det ska bli kul!

Det känns som en svag öroninflammation i mitt vänstra öra

Kom hem från repet för ca en halvtimme sen. Jag är trött. Och ska sova nu. Jag blir deprimerad över hur lite tid jag har att spendera med härliga människor. Jag måste plugga och öva också den här helgen. Jag orkar inte med mitt liv just nu.. Det finns för många saker att göra. Som grädden på moset så ser mitt rum ut som en grisstia, vilket gör att min lätta deprision är ett faktum. Nej, egentligen inte då. Men jag måste erkänna att jag var lyckligare förra veckan.

God natt

Halloj

Hey dudes! Jag skrev just ut ett par noter här i macsalen. Nu ska jag äta filodegspaj. Grymt sa grisen.

Onsdag

Jag vet inte vad jag ska skriva om just nu. Jag har räknat lite matte så nu är jag lite brainfucked som vanligt. Usch. Nu ska jag köra lite styrka igen.

puss

I dag är en slackerdag.

Jag sitter och kollar på biggest loser. Det känns inte bra. Jag tror att jag ska stänga av tvn och börja plugga i stället! I morgon är det nämligen dags för nationellt prov i tyska. Jag känner mig inte så taggad. Men jag ska försöka i alla fall. Jag borde röra på mig lite, gå ut och springa eller nått. Men jag vet inte om jag hinner för jag vill hinna med att spela lite trumpet också. Det ser lite trångt ut på mitt tidsschema. Usch vad jag känner mig som en soffpotatis. Nu får det vara slut på det här. Jetzt will ich Deutsch lesen.




Jag måste bara får skriva lite

Kvällens text. Påbörjad 23.43 med en desperat känsla av att jag borde ligga i min säng och sova. I stället har jag nu målat mina naglar knallorangea. Jag gillar det starkt. Radiohead pumpar ut i mina lila superpowerhörlurar. Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Jag ska bara lyssna på Nude en gång till och sen kanske jag väljer att sova. Det skulle vara skönt om det blev mer än 6 h sömn i natt.

Kan det bli mer avskalat musikmässigt?
http://youtu.be/Zxvsq-IluaA

Man kan om man vill




Heading for sushi

 

Jag kör på barbent premiär i dag! Solkrämen är på och livet hade inte kunnat vara bättre! Nu blir det sushi med z,

Puss


Hej allihop!

Jag beslutade mig för att ta bort mitt inlägg om fisk. Jag kände att jag kanske var lite väl bitter och grinig. Så nu ska jag vara lite gladare. För nu ska jag ut till sommarstugan och öva 2 h tänkte jag. Dock inte på raken. Men nästan. Alla goda godisar ur mitt påskägg är redan slut. Ska jag vara glad eller ledsen? Jag vet inte. Jag och mamma ska börja med ett godislöfte sen. Det ända godkända kommer att vara 2 bitar mörkmörk choklad på lördagar. Jag är taggad. Usch jag tycker inte om godis..


Bläää

och



Muuums!



Jag älskar dig Zerrin

Jag känner mig så himla rastlös. "Vad ska jag göra?" frågade jag Zerrin. Då fick jag den här länken

http://urplay.se/161113

Så värt och underbart. Tack Zerrin. Jag älskar dig.

Det är långfredag

Och jag är ensam i den stora stugan mitt ute i bushen. Solen skiner så jag funderar på att gå ut och fota lite. Men först öva! Och lite matte tänkte jag också hinna med innan de andra kommer tillbaka från konstrundan som alltid är vid påsk här uppe.

Jag måste bara berätta att jag drömde en så sjukt konstig fast inte alls konstig dröm. Jag drömde att jag träffade en jättesnygg blond tysk och raggade upp honom. På engelska. Det kändes inte alls likt mig. Sen så ballade hela drömmen ur och det visade sig att han var en vampyr osv. Lite Twilight fast inte alls twilight. Han var sjukt snygg i alla fall. Jag blev väldigt förvånad över min egen hjärna när jag vaknade. Jag brukar inte drömma sånna där drömmar!

Nu blev det visst skärtorsdag

Woops jag borde verkligen sova. Dagarna går så otroligt fort när man har roligt. Jag och pappa åt middag på restaurangen i Kaknästornet i dag. Det var otroligt gott och härligt att prata lite mer med pappa om livet än om bara vardagssysslor som vanligt. Givande.

Jag måste bara tilägga att jag tycker att kaknästornet är en av Sveriges fulaste byggnader.

I morgon åker jag till släkten i skogen, så jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli. Något enstaka inlägg kommer nog. Jag tänker vara smart nog att inte ta med mig macen upp, så internet får klara sig utan mig. De som behöver mig kan nå mig på mobilen (öööh, precis som vanligt, varför skriver jag det här egentligen?)


kramkram!

Jag vaknade och det var ingen sol

Hallå! SKulle det inte vara sol hela veckan? Jag blev ganska så besviken när jag vaknade i morse och insåg att molnen låg och väntade utanför mitt fönster. Nu ska jag kila iväg till posten och hämta min trumpet i alla fall. En solig morgonpromenad blir det inte - men det blir nån slags molnig sån i alla fall!


Det är kväll nu

Och jag måste säga att jag har haft ganska bra flyt idag alltså! Först gjorde jag och Carro de godaste kardemummapannkakorna jag någonsin har ätit. Sen blev musikdatan klar. Sen fixade jag tillbaks några CD-skivor till biblioteket och hittade fina lådor till mitt rum med Louise. Vi tog en mysig fika ute i solen och livet känndes ganska så underbart. Sen när jag kom hem så visade det sig att min trumpet har kommit. Så ni kan ju bara gissa vad jag kommer göra det första gör i morgon. Posten - watch out!
Sen tvättade jag och nu är jag fortfarande väldigt väldigt glad. Jag är inte en sån som blir deprimerad av våren direkt!


Macsalen

Jag sitter i macsalen och gör mitt Sibeliusprojekt, som skulle ha varit inlämnat för ca en månad sen. Jag känner mig väldigt duktig för allt är i princip klart. Det blev en väldigt simpel liten sak, men det skiter jag i. Jag satsar på G.
Nu gick jag nyss in på bloggen Found your face. En blogg med massvis med skitbilder som folk har lämnat kvar i photobooth. Och vad hittar man där om inte en bild på Zerrin och Måns?
I like.

God Morgon!

Det är morgon och Carro sköljer ut hennan ur håret. Jag sitter och planerar våran fantastiska frukost som kommer att bestå av pannkakor. Planera innebär att gå in på facebook och se om det har hänt något och försöka förstå hur det kunde bli 305 spänn för all mat vi köpte igår. Men det är gött så jag tänker kalla det för planering. Nu kom Carro. Hon är fin.


hejhejehjehjehehejehjehj

Wazup people!? Hur går livet? Här är det gött som tusan! Carro är är och hon gör mig glad, bokstavligt talat!

 

Är det inte underbart? Vi gjorde en paj. En otroligt underbar paj som en pojke vid namn jamie oliver har kommit på något sätt. Nu ska vi spela mer. Och henna in kvinnans hår.

 

hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå


det är dags

och det känns otroligt skönt. Adios Kista! I will not miss u!

Don't fuckin tell me what to do

Inspiration är så otroligt viktigt när man försöker skapa sig ett eget uttryck. Jag sitter och leker i logic just nu och det är så himla underbart. Jag älskar lov.

God morgon

Jag startar dagen med lite Musikspecial. Jag älskar min mac. Frukosten kan vänta

http://svtplay.se/t/149942/musik_special

De grövsta Cravings jag nånsin har haft



Ser ni!?!?!? Sneakers med The Eraser motiv!! Sjuuuukt ballt!! Vill ha men går ej att få tag på! Djup sorg i hjärtat! Blir nästan lite ledsen i ögat.

Jag är jag, no matter what.

Jag ska strax gå och lägga mig. Det här har varit en mycket bra dag. Kvällen ägnades till att reda ut massvis med djupa känslor i mitt inre. Det gör gott för själen. Faktum: I morgon flyttar jag.
oh yeah. eller oh no? nej varken eller. Bara skönt.

God natt!

Drar iväg mot Spånga



Så att jag slipper sitta här mer. Jag hatar att öva när man är superförkyld som jag har lyckets bli. Usch.

Såå värd låt, lyyysna nuuu:
http://www.youtube.com/watch?v=LRMIRpYl-VE

God dag!

Jag sitter och njuter av lovet. Det är så himla värt. Snart ska jag börja öva också tänkte jag. Förmiddagen spenderades med att gå till kistagrossen och köpa lite henna med Saga. Lite mystid med syrran är aldrig fel! Hon köpte två små suprisepåsar med en liten gubbe i. En Petshop. Samlargrej. Gulliga men otroligt ovärt att slänga ut 60 spänn på. Värd morgon i alla fall. Nu ska jag äta Köttfärssås med spagetti!

 

hej så länge!

En alldeles underbar dag

Dagen hade inte kunnat bli bättre! När jag kom in till skolan upptäckte jag att jag visst skulle ha haft två lektioner som jag hade hört inte skulle vara. Men lite omedvetet skolkande är ju aldrig fel liksom! Efter 2 timmars övning stack jag, ylva och micke till Tacobar och käkade middag. Chicken Hombre fick det bli. Det var riktigt smaskens. Sen gick vi tillbaka till skolan och kollade på 2ornas Melodifestival. Det var så otroligt bra så jag hade ett stort fett leende på läpparna när jag kom ut därifrån. Mickes och mitt avsked blev väldigt långdraget och kändes som när de står och tar steg fram och tillbaka i Bröllopsfotografen. Jag vann i alla fall. Hela vägen hem satt jag och tänkte ut hur jag skulle skriva ett bidrag till nästa års festival. Jag och Carro kom fram till att reaggae med joddel i början och tablabreak är en bra kombination. Jag är taggad till tusen! Men nu ska jag försöka tagga ner lite och sova lite. Jag är sjukt taggad på påsklov. Det ska bli så sköönt. Och jag ska till tandläkarn igen också. Mina stackars små tänder ska få flytta på sig igen.

 

Tabla är så fiint!

 

God natt!


Livet är underbart



Och jag gör scones till frukost. Jag säger bara nomnomnom..

God morgon!

Nu orkar jag inte sova mer! Så nu blir det upp och göra najs frukost! Jag har all tid i världen känns det som!

 

hahaha


Onsdag igen!

Dagen blev ganska bra, trots att jag lyckades dra på mig en rejäl förkylning i och med springningen igår. Jag som tyckte att jag gjorde precis som man skulle göra igår! Men icke.. Denna förkylning gjorde i stället att jag höll på att svimma varje gång jag använde mig av för mycket syre när jag övade trumpet. Det var otroligt irriterande att vara i väldigt bra dagsform i läpparna och sen inte kunna använda den pga. att mitt huvud sa nej. Men i morgon börjar jag 13.25 så nu ska jag ta vara på natten och sova så mycket som möjligt!

 

God natt på er! (by the way, jag gillar hur mina dreads ser ut i svartvitt just nu så varsågod, en nytagen egobild!) :)


Nytt till Arvika!

 

First Aid Kit är ett av 8 nya släpp till arvika! Jag blev jätteglad när jag så detta! Här kan ni höra deras underbara cover på When I grow up:

 

åh så fint! Perfekt att somna till. God natt!


Whihihihi.. :)

Jag har precis skrivit ett lååångt svar på ett hälften så långt medelande på facebooken till Amelie, som tyskan heter. Nu skriver vi på engelska, det känns väldigt skönt! Jag hade egentligen tänkt plugga idrott men så blev det inte riktigt nu! Men bättre sent än aldrig! Det känns ganska bra att ha sprungit och gjort ungefär som det står att man ska göra i kompendiet nu efteråt. Jag åt till och med precis som det stod. Jag känner mig ganska så duktig. Det är verkligen en otroligt skön känsla när man känner att man har sprungit klart och faktiskt har sprungit ordentligt. Jag tog i ordetligt i den gigantiska uppförsbacken i Hagaparken - så underbart fast förjävligt jobbigt när man väl gjorde det, pulsen sköt i höjden.

Det är verkligen jätteskönt när man har lyckats få upp självförtroendet så högt att man inte skäms av att springa runt i springtights. Det tog emot lite vid ytterdörren med det var ändå såå skönt när jag väl kom ut. Tänk att slippa bry sig om i fall någon tänker att man är lite överviktig sådär. Sånna tankar får mig ibland att vilja gömma mig i säckiga kläder och låssas om att min kropp inte finns därunder. Det var otroligt skönt att släppa den tanken.


Shiiit läskiit!

Ahhh vad läskigt! Jag ska till tyskland och bo där hos en familj i en vecka i September. Nu har hon som jag ska bo hos svarat på ett mail som jag skickade iväg igår!! Sjuukt läskigt. Hon skriver på tyska också. Jag skrev att jag hoppades att hon förstod min tyska och hon skrev att den var "sehr lustig" men ändå förståelig. Aaaah vad sjukt läskigt! och roligt! Jag addade henne just på Facebook. Hon duade mig i sitt mail så jag känner mig helt bekväm nu. Jag duade inte henne i mitt mail men då kan jag börja göra det nu. Hihihi jag känner för att hoppa upp och ner!

För övrigt ska jag gå ut och springa nu.

Charmigt.

Nu ska jag ut och springa. Min kropp säger emot lite. Den pallar inte riktigt springa runt och bli trött sådär. Den skulle mycket hellre lägga sig i soffan och kolla på biggest loser och inhalera lite glass eller nått. Men nu är det så att jag har en hjärna av stål så nu ska jag ta tag i mig själv. Snart. (kommer aldrig hända)


Jag kände för att blogga..

.. men jag känner inte direkt att jag har något viktigt att tillföra världen. Det får bli ett inlägg i alla fall.
I lördags var det utförsäljning på Kulturskolan. Carro var där och köpte mig en trumpet. Så nu har jag en guldig sak i märket King som jag ska leka med lacken på. Endast 300 spänn! Vilket fynd! Och det bästa är väskan! den är så snygg att jag skulle kunna tänka mig att gå runt med den med vanliga saker i den och ta ur trumpeten.
Så här såg i alla fall trumpeten ut från början när 2aventilen inte satt fast och bucklorna var inom dens framtid.


Hallooj

Jag är hemma och chillar, det känns som att jag är ledig. Idag hade jag nämligen bara matte så min skoldag var slut 10.10. Så nu har jag lämnat tillbaka Kanstultrumpeten på windkorp och ätit ugnspannkaka med mor min. Ska öva och springa lite senare. Nu har jag och mamma precis fixat beställningen av min trumpet på nätet, det blir en harmon och en straight sordin också så slipper jag betala så mycket frakt. Värt. Ska ta en sväng förbi biblioteket sen också och lämna tillbaka lite cdskivor som jag lånade innan jul.. De är lite sena sådär, men bättre sent än aldrig!
Jag färgade utväxten med C igår så nu har jag en fräsch nyfärgad känsla i hårbottnen. Det känns väldigt skönt för det var ganska risigt förut.


Adios!

Helgen är redan slut..

Och jag längtar lite efter att det ska bli morgon! Vet ni varför? Jo, för att då får jag äta min cafémacka som jag tog hem från jobbet. Salami-brie... Namnam.. åh jag tänker gå och lägga mig tidigt så att jag får äta den fortare...


Det är lördag, jag är hemma, det är najs.

Har idag genomfört en energikrävande 8timmars arbetsdag. Allt gick lite åt fanders. Men det var kul ändå. I kväll ska jag chilla sjukt mycket så att jag orkar jobba 8 h i morgon också. Jag tror att jag ska gå och lägga mig riktigt tidigt. typ om en halvtimme eller nått. Men först ska jag göra ett litet styrkepass. Jag och Carro har nämligen en liten pakt om att göra ett visst antar övningar varannan dag. Jag har inte riktigt lyckats med det. Men jag tänker i alla fall se till att ha gjort passet 3 ggr vid veckans slut. Praktiskt sett så har jag ju gjort det varannan dag då. Fast ändå inte.

Foo fighters är den bästa bakrundsmusiken som finns. Den nya skivan Wasting light är otroligt värd. Kick asss säger jag bara..
Foo Fighters – Bridge Burning

den här mannen är fett värd. och jag gillar att fooisarnas nya skiva är inspelad i hans källare. vääärt


nej usch...

.. jag känner mig alldeles velig. Jag som hade tänkt mig att köpa en begagnad trumpet för man kan tjäna så otroligt mycket pengar på det.. Är det verkligen rätt trumpet liksom? In på blocket och kolla efter nya anonser, sen sova.

coming home

Röyksopp är sövande. Jag har inte pluggat än.. Men jag tänker sova ändå. God natt!



atrocities

Hej folk! Jag kom just på att jag har varit lite inaktiv någon dag nu med mitt skrivande. Så nu skriver jag lite. Nu kom jag på att jag har förhör i engelska imorn. Jag borde plugga. Vad trist.
Jag hann öva en timme här hemma innan mina halvsyskon gick och la sig. Jag tror aldrig att jag har spelat så bra. Det har nog främst med den nya trumpeten att göra, som jag förresten har bestämt mig för att jag vill köpa. Mina lärare och alla tyckte att den var rätt så awesume idag. Det tyckte jag med. Men jag ska nog inte köpa den som jag har hemma. Jag gick just in på pricerunner och kollade upp den lite. Nypriset är inte så stor skillnad från det priset som det som de vill ha för den begagnade. Och den begagnade har lite smårepor och är lagad lite här och var. Så Då är det ju mycket mer värt att köpa en ny! mwihii.. vad underbart!

Oh my..

Vad hände med mitt motionerande egentligen? Jag hade tänkt springa i kväll men jag har ont i huvet så jag orkar inte. Jag orkade inte heller spela så länge idag, 1 h fick räcka. Fick såndär svimmnings-svart-för-ögonenkänsla när jag tog i för mycket = inget syre till hjärnan - inte bra. Det var lite synd för idag tog jag mig äntligen till Aulos Musik och köpte noterna till Haydens Trumpetkonsert. Så nu har jag asvärda noter men pallar inte spela dem. Surt. Jag och pappa var förbi windcorp efter skolan och lånade hem en värd trumpet också. Så jag har en jättebra trumpet här hemma nu men orkar inte spela på den. Surt. Jag måste lära mig att sova. I går gick jag och la mig tidigt men kunde inte sova, och när jag väl somnade så sov jag inte alls ljupt och drömde massa skumma saker i stället.

Läget är ovärt. Jag tror jag ska sätta på nån värd musik och lägga mig på mitt golv och fundera över detta ovärda faktum.



Jag sitter och funderar på om detta faktiskt kan vara något som kommer med på björks nya skiva "Biophelia". Det påstås det på youtube. Men det känns inte som om det skulle vara sant för trumpetaren spelar lite halvmögigt på flera ställen. Det känns inte som att Björk skulle arbeta med intetoppklassmusiker, men vem vet?

Förlåt.

Okej, förlåt för att jag kan vara (alltid är) så trumpetnördig ibland. Jag vet att det inte är nån kul läsning. Men är man trumpetnörd så är man det. Och den här bloggen är lite som en dagbok för mig så det är väldigt najs att se tillbaks på det här senare. Till exempel att Chicago Kansul 1070 har en borning som är 470 och inte 468 som de flesta andra. Det ni! Fett vääärt!

god natt igen!

God kväll

Dagen har varit mycket trevlig. Efter skolan åkte jag och Carro till brassspecialisten och windcorp och kollade trumpeter. Jag hittade en Chicago Konsul 1070 som jag tyckte väldigt mycket om. En gul mässingssak. Väldigt värd! Jag och pappa ska tillbaks till windcorp på onsdag och låna hem den så att jag kan känna in den lite mer så får vi se om den kan vara något intressant! Jag är såå taggad på att köpa trumpet så det är inte sant! I helgen har kulturskolan utförsäljning av instrument också. Tyvärr jobbar jag hela helgen så jag kommer inte kunna åka dit. Men carro har lovat att köpa mig en lur om hon hittar nån - de går nämligen på högst 500 spänn! Så vi tänkte köpa oss en varsin och leka lite med lacken. Kanske koka - då åker lacken av. Hihihi jag är taggg.


Detta är kanstrulen och jag är jättetrött..
Så jag ska sova nu!

Guten Nacht..

En sön dag.

Kom just hem från födelsedagsfika hos min kära moster. Mormor och hasse och min kusin Erika kom ner från skogen och hälsade på också. Mycket trevligt och mysigt. Mycket folk. Jag och Erika satt tidigare idag och kollade runt lite på youtube. Jag som nästan aldrig är inne på youtube om jag inte lyssnar på musik fick en liten update. Vi såg på det vidrigaste klippet jag nånsin har sett. Det var en snubbe som klämde en gigantisk finne, stor som en femkrona. Det bara fortsatte komma ut sånt där vitt gegg när har klämde. Så sjukt vidrigt. Vi hittade också denna awesuma franska snubbe som beatboxar. Han är värd.



Drar i väg mot Zerrin..

..som fyllde skjutton för några veckor sen! Grattis till henne!

 

Adios amigos!




Hallojsan

Det är morgon. Jag och Carrot ska spela trumpet nu. Vi är bäst. Vi är så himla snygga, och singel båda två för tillfället. Intresserad?

puszz




Dagen börjar ta slut.

Livet är gött som vanligt. Det börjar bli dax att soova. men först lyssnar vi på lite musik

somliga går med trasiga skor..

Äntligen färdig!

Nu är jag äntligen klar med min jobbiga svenskauppsats om Dante Alighieri. Åh vad skönt det känns! Jag är nu vrålhungrig. Fast jag är för trött för att äta. så jag tänker sova i stället. Har som tur är lite sovmorgon i morgon!


Peace

RSS 2.0