Jag får liksom ingen ordning på liv

God natt gott folk! Någon springtur blev det inte, men jag planerar att gå till skolan och tänka då imorgon i stället. Så nu ställer jag klockan på 06.00! Tagga!

Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.

Hemma från konserten. Stödgala för Haiti kallades den. Den var trist. Stor fet väntetid och bortslösande av söndag som borde vara ledig söndag. Det blir ju inte heller bättre av att jag är bitter heller. Och jag blir inte mindre bitter av att lyssna på winnerbäck heller. Men jag gör det ändå för det känns bra.
Jag hatar det här. Det här är en tanke som jag inte får ut ur mitt huvud. Jag går hela dagar och försöker att inte tänka på den men den är där i alla fall. Den sitter kvar på samma ställe i huvudet och retar mig. Och jag blir så sjukt irriterad. Jag vill bara sätta mig på något tomt ställe och skrika ut svordomar och ta ut mina aggressioner. Så om någon timme så går jag ut och springer. Det brukar hjälpa. Men tills dess är jag bitter. Och pluggar matte. Den kan ta sig.

Lördag

Är nu hemma hos Charlie och myser grovt. Perfekt och underbart efter en lång skön dag. Just nu tar vi en liten paus från filmen This Is England, grymt bra film, Se den!

You Can't keep the sky from falling.

God morgon eller nått! Det var såå skönt att ÄNTLIGEN få sova ut! Nu sitter jag här efter en riktigt najs frukost med varm choklad med massa vanilj i och försöker plugga matte. Det går inte så bra, för jag fattar inte vissa grejer för att jag inte var med på nån genomgång. Det suger. Men snart ger jag upp det här och övar lite i stället. Senare ska jag gå in till stan och mysa med folk på fotografiska museet! Har aldrig varit där så det blir väl kul hoppas jag!


Filmmys

Okej här kommer ett till inlägg (jag är skrivsugen)! Nu sitter jag hemma hos Louise och chillar, de andra är och möter carro och hyr film så strax blir det filmmyys! Det är så kallt ute så jag sitter hellre här inne. Och det finns en najs högtalare här som gärna pumpar ut lite radiohead ur sig själv. Så livet hade helt enkelt inte kunnat vara bättre! Hittade denna på en konstig sida. Så söt!
funny pictures - Sorry to interrupt your picnic. I was just wondering, may I have that toothpick when you're done?
Puss och Kram Gosisar!

Mysfredag

Idag är en mysig dag. Morgonens bittra humör försvann snabbt när jag mötte Ylva och Louise vid skolan, och sen gjorde träningen susen. Vi tränade i eriksdalsbadets gym i 1 och en halv timme, man blev sådär skönt seg och trött men samtidigt pigg. Jag märker mer och mer hur mycket bättre jag mår när jag tränar. December är ett fetstort exempel. Jag ville så gärna träna men det gick inte för jag var så sjuk då. Och smådepp hela tiden, vilket ledde till att min självkänsla sjönk ganska kraftigt. Så att komma igång med träning igen känns så otroligt skönt! Lite som att komma ut ur mörkret. Och det är det ju på sätt och vis för nu blir det bara ljusare och ljusare! Så Underbart!

En ny dag är här!

Och jag är ganska opepp. Kom på mig själv med att tänka "åh vad skönt det skulle va att vara sjuk" igår. Sen satt jag och kom på hur jag ska göra så att jag blir sjuk; äta för lite, sova max 3 h/natt, sluta tvätta händerna osv. Men det tänker jag inte göra. Jag får ta tag i anledningen till att jag ville bli sjuk i stället. För det är så man gör.
Jag kom också fram till att Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger är en låt som hade varit najs och lyssna på för några veckor sen. Jag hade nog fällt någon tår om jag hade lyssnat på den då. Om det är bra eller dåligt kan jag inte komma fram till just nu.



Ånej, nu är det brottombrottom! Pendeln går om 6 min! Ska in till staden och träna zumba med louise och ylva! Fina flikkor dedär..



One I'll grow up, and be a beutiful woman

Hej folk! Jag har varit lite inaktiv de senaste dagarna för de har varit så sjukt långa så jag har inte varit vid någon dator sen i tisdags. Så ligger det till! Just nu sitter jag här i min säng i morgonrock och sjunger ut till Anthony and the Johnssons. Så grymt bra. I dag var det Öppet Hus på Södra Latin och självklart var jag där och spelade. Jag hade tänkt skriva ett litet inlägg för att uppmana folk att komma men det blev aldrig av för jag hade så mycket att göra! Men sånt är livet! Nu ska jag sova ut för jag börjar 14.30 imorn! chill!

God natt sov gott puss och kram och så vidare...

Shalalala

Idag har jag pluggat igen! Det största fetaste major musikhistorieprovet jag någonsin gjort är nämligen på torsdag. Känner mig fortfarande ganska oförbered. Så lets spela trumpet i stället! Nu ska jag planka Diana Ross – I'm Coming Out , för det är fett. Som charlies mamma skulle säga. Jag och zerrin konstaterade för en stund sen hur väldigt skönt det är att gå utan bh. Så guess what? Jag tänker planka den utan bh. omg.. eller nått.



hihihi den eviga känslan som alltid finns inom mig.



God morgon världen

Blöh, jag är trött men är ändå glad. Jag lyckades gå upp alldeles för tidigt, eller jag gjorde allt som jag brukar göra på mornarna mycket snabbare än vanligt, så jag har haft en fin halvtimme framför min fina dator. Men nu går tåget 07.44 så jag ska dra mig.



Kände mig lite inspirad av dn profilbilden som min kära vän Carro hade som visningsbild för nått år sen. En bild från Hässelby Slott om hon vill veta själv!

Adios Amigos

Knas

Det kom nästan ingen på storbandet, så vi fick gå hem. Det kändes lite komiskt och snopet sådär. Jag hade ju tagit med en banan och allt för att inte dö av hunger. En brun en. Men det betydde att jag fick gå hem 45 min tidigare så jag blev glad trots allt! Mer tid att öva och plugga på! Jag tänkte sätta igång att öva och sen vid halv åttatiden ska jag springa med charlie! Sen ska jag bli stark! Taggataggatagga!



Digitalism – Digitalism In Cairo

WRAAAAAAAH!!

Jag är FETT rastlös (jag måste sluta säga fett, jag vet). Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra?

Youtube. höhöhö

Jag känner mig blogginläggsugen

Tänk att man kan vara sugen på att skriva blogginlägg? Jag är det just nu i alla fall!
Har ni som jag tänkt på om dedär graffittinagellacken är bra/snygga? Jag kom hem till min moder idag och hon hade av misstag köpt ett! Så nu har jag testat! Det blev lite failat på vissa ställen men annars blev det najs! Jag gillar färgen! Hoppsan, det syns ingenting på bilden.. Höhöö..


Jag MÅSTE bara säga.

Jag MÅSTE bara säga att ni som inte kollade på p3 Guld igår missade Robyn! Så sjukt najs!! Som tur är går det att kolla på det igen här: http://svtplay.se/t/104018/p3_guld_2011
Robyn uppträder 1.22.30 - slutet. Galet najs!


En lila gräshoppa har sällan turkost nagellack

Hej hopp! Jag är så himla glad för den här helgen! Den var verkligen precis vad jag behövde! Vila ut och ha kul samtidigt, Kan det bli bättre? Jag mår riktigt bra! Och Jäg älskart! I dag såg jag och Matilda på Svinalängorna i AnnaLisa på Råsunda, supermys. Filmen var annorlunda. Den var sorglig och man kunde liksom inte göra nått åt att allt gick åt helvete. Och den slutade ganksa tvärt utan lyckligt slut, så man kom ut ur biografen med en slags "JAha, nudå?"-känsla. Jättebra gjord och ganska hemsk film! Noomi Rapace är asnajs som vanligt. Bra hyrfilm, men jag vet inte om jag tycker att den är så sevärd på bio. 3 av 5 slemvåfflor.


Lyckat

Är inte ironisk. Det här blev en asnajs kväll. Jag gillar mina småsyskon. Det är de som gör det ganska svårt och veta om jag gör rätt eller fel. Men jag tror jag gör rätt. Det känns så.


observera att vi inte har nå konstig effekt på nu.

Jag pallar inte.

Jag orkar inte med det här. Det är seriöst för jobbigt. Jag vill ha lugn och ro när jag är hemma, inte en massa psykbryt för smågrejer. Jag tänker inte tolerera att ständigt få bitska kommentarer om mitt beteende när jag inte har gjort nått fel. Jag orkar inte med det här. Jag tror att jag ska prata med pappa i eftermiddag. Kanske på väg hem från handledarkursen. Jag tänker flytta.

Jaaaa!

Jag har nu det awesume musikprogrammet Logic på datorn! Oh happy day! Och jag betalade inte en krona för det! Score! Nu sitter jag utanför A124 och försöker skriva klart engelskan igen. Jag är för seg för engelska. Usch.

Torsdag i en vecka utan slut

Jaha. Den här veckan är ju. kul. Typ. Nej men man ska inte klaga. Det är bara det att den är så vanlig. Och ganska trist. Ganska väldigt trist. Jag har verkligen inte varit deppig på nått sätt men jag har heller inte varit överlycklig. Vanligt tråkigt obekymrat liv. Det händer inget liksom! Jag måste göra något. Nu! Och det får bli min trista engelskaupsats -.- Någon som har lite najs musik eller nått får gärna (hahaha jag skrev nästan hjärna) skicka lite till mig! Jag känner mig trött på det jag lyssnar på just nu.

Mycket dålig bild tagen på dåligt humör. Men jag gillar den på nått sätt. Serious. Men jag garvar ändå åt den. Haha


Pluggis nr. 1

På ett dygn har jag förvandlats till en pluggis! Jag förstår inte hur jag har lyckats! Det bara blev så.. Först i morse fick jag reda på att jag fick MVG i Matte A! WOHOO! Blev jätteförvånad, förväntade mig verkligen ett vg. Ibland har man bra tur! Sen har jag skrivit ett 3 timmar långt svenskaprov idag. Pers. Nu tror jag att jag ska ta ett långt najs bad. Är sjukt trött så det blir nog inte så sent i kväll. Problemet att engelskan inte är klar kvarstår. Om jag kommer i säng 21 så är jag en lycklig kvinna.

Yo.

Hahahaha. Haha. Skrivtorka. Vad ska jag skriva? Sitter och borde skriva englska. går åt helvete som vanligt.

Puss och kram , lingonbanan.

Hör och häpna!

Linnea sitter och pluggar! Ojojoj, det var några månader sen det hände! Men nu är jag på gång igen! Mjukisbyxor, tofflor och tekopp i hand, nu är jag redo! Har svenskaprov imorn så det är bara att kötta regler och sånt där tills det sitter. Eller bara drömma sig bort till the knife. Nån Blandning blir det. Jag borde egentligen inte ha nån musik på.. Det tar bara uppmärksamhet. Och datorn borde VERKLIGEN inte vara på. Men hur ska jag kunna ha musik annars? Jag måste göra det. För min ipod har lagt av så jag kan inte lyssna på nått på tuben på morgnarna. Alltså MÅSTE jag lyssna på musik konstant när jag är hemma. Annars går inte mitt liv ihop.



It's a ugly day

Spotify slumpade fram Beautiful Day med U2. Men det är inte en vackar dag idag. Så rubriken fick bli motsatsen. Sitter och köttar in skitbra musik i huvudet. Jag saknar verkligen att sjunga en gång om dan. Så jag gör det inne på mitt rum i stället för i skolan. Det funkar det med. Men det skulle vara roligt att sjunga inför folk mer igen.. Jag gillar det. Även fast jag brukar bli nervös, men ändå! Jag får helt enkelt öva in massa standards på trumpeten i stället så kan jag spela för folk i stället. För jag går ju inte sång så det är ju inte meningen att jag ska va bra på det.
HAHAHA, har ni förresten testat och skriva in erat namn på spotify!? Hittade just den här godingen och kan inte sluta garva! Haha jag dör!!
90 Grad – Happy Happy Birthday Linnea

God morgon!

Jag bestämde mig för att ta en sovmorgon idag. Jag var så sjukt trött när jag vaknade så jag orkade faktiskt inte gå upp. Men så kan man göra ibland. Jag ska köpa simkort och börja simma idag på hålet tänkte jag. Så nu är jag skittaggad! Och måste kuta till tåget, hej svejs!

Hema. Med dilema.

Ja nu är jag hemma igen! Trött som sjutton, tror att jag ska sova snart. Jag var med på en konsert i konserthuset idag, efter 4 och en halv timmes sömn. Skittrött men det var asnajs ändå. För alla är så sjukt bra och det var så grymt bra musik! Och det är tro det eller ej ganska coolt och spela 150 trumpetare samtidigt. Ojoj vad jag växer in i estetarbilden nu känner jag. Just nu så sitter jag och lyssnar på klassisk musik. Trumpet. Så bra! Lyssna på det här får ni se!
Håkan Hardenberger – Concerto Piccolo Über B-A-C-H: I. Preciso

Panik!

Okej, jag kan inte bestämma mig! Hjälp!!


Höga byxor: snyggt eller bara jättefult?

Kvällsro

Kvällen ro låg i att fixa lite hit och dit med färgerna på bloggen! Ganska roligt sådär! Och en tillfällig header blev det också. Jag vet inte om det beror på den mysiga Billie the Vision -musiken som jag lyssnar på just nu, men jag känner mig på fixarhumör!


Varför Är Klockan Så Mycket?

Jag vill att klockan kan vara mitt på dagen så att jag kan spela trumpet! Var på Trumpetfrossan nu i kväll (en sorts trumpetfestival kan man säga) och ska dit varje dag hela helgen! Så underbart! Idag var det masterclasses med världskända trumpetare som Ingrid Jensen och Håkan Hardenberger! Det är SÅ inspirerande! Jag skulle vilja spela hela natten! Men det går inte. Surt


Mudata

Musikdata här. Najs.


Jag vet inte

Jag är osäker. Vad ska jag göra. Jag vet vad jag borde göra men det känns så trist. Och jag har inget tålamod.
Livet har varit bättre.



Peace out.


ge mig mat snart, annars dör jag

Jag är så sjuukt hungrig just nu! Och jag har varit det i 2 timmar nu! Ge mig mat! Nu sitter jag här vid carrobarros dator med Carro i egen hög person bredvid mig. Jag har fått äran att få färga hennes hår. så snart ska vi göra det. När vi har ätit. Inte långt kvar nu. nomnom.

Jag känner att jag inte har lyckats med att skriva nått som är värt att läsa som jag lovade i nått tidigare inlägg att jag skulle. Men det tänker jag inte ärndra på just nu. Ni får se på en värd bild när jag och carro är seriösa i stället.


Oh yeah!



Jag har precis plockat upp ett valthorn i stället för den ordinarie trumpeten. Jag tänker försöka lära mig valthorn så att jag kan spela det lite grann, för det är så snyggt! Fast det är andra grepp så det är lite krångligt att läsa noter för mina vanliga grepp sitter i benmärgen. Men annars är det naaajs!

God Natt Folket

Nu tänker jag snart gå och lägga mig faktiskt. Efter att ha köttat trumpet i 2 timmar samt datat ungefär lika länge känner jag mig nöjd och glad, och fullständigt tillfredställd krypa ner under täcket. Det gick sådär att somna igår, tror att klockan var runt ett när jag somnade. Vilket gjorde att det kändes som om jag hade sovit i 5 min när klockan ringde 06.30. Detta gör att det blir ännu skönare att sova nu. Usch vilket tråkigt inlägg det här blev. Jag ska försöka bli roligare. Jag lovar.



Jag förundras mer och mer över denna kvinna. Och med brasset så är det bara så bra det kan bli!

God natt!

Hem ljuva hem!

Är hemkommen efter en perfekt underbar dag. Jag älskar att gå i skolan. Det är så najs att träffa alla, och alla är så underbara! Hade inget storband idag heller så jag fick sluta en timme tidigare = 16! Najs! Jag har också varit duktig och köpt mig en ny fin kalender. En turkos en! Samt en vacker stiftpenna som jag tyckte om. Nu ska jag strax äta och sen ska jag kötta trumpet så länge jag orkar. Har värsta bra idén till ett snyggt stycke som jag tänker knepa och knåpa med sen också, i garage band får det bli. Logic är efterlängtat!


Cheeeese

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Att jag har varit på en najs operakonsert i Berwaldhallen i kväll? Det har jag och det var riktigt najs. Jag gick med Carro och sen efter den hade ingen av oss käkat mat så vi tog oss en sväng in på donken och köpte cheesebörjare sådär vi 21tiden. Den första tuggan var nog den godaste tuggan cheesebörjare jag nånsin har ätit. Helt färsk och nygjord. Mmmmh. Jag kan inte låta bli att tycka om cheesisar. Kommer säkert alltid göra det också. Oavsett om jag blir vegeterian eller ej. Jaamena, hur kan man motstå en sådan frestelse?


Sova ut - yeah right?

Hur kunde jag tro att jag skulle få sova ut när jag bor hos pappa. Mina små halvsyskon går såklart upp, och pratar med den högsta samtalsnivån de kan känns det som. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att stänga den tjocka isolerande dörren in till uthyrningsdelen där jag sover. Nej de bara måste använda den toan som ligger vägg-i-vägg med mitt rum.. Det låter. Mycket. Aja. Livet fortsätter. Nu är jag hungrig så jag tänker gå upp nu.

It takes a muscle to fall in love

Got to get my self together

Kom hem för lite mindre än en timme sen. En ganska underbar och härlig kväll, precis lagom. Är trött, men inte tillräckligt för att kunna sova. Lite musik kommer göra susen. Grubblandet fortsätter. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu. Eller hur jag ska stå ut. Eller om jag behöver stå ut med nått över huvud taget. Jag tänker för mycket. Hela tiden. Varför kan jag inte bara stänga av min hjärna? Den är i vägen just nu. Jag tänker försöka sova bort allt grubbel. God natt.

Här har ni den bra liveversionen av The Hardest Part med Coldplay. Det är denna versionen som är värd att lyssna på.


Idag var det visst lördag..

Den här veckan har gått så fort! Jag ska till skolan på måndag. Vad är det här? Kom hem för en stund sen och har suttit och fixat till nätverksanslutningen till papa. Det var ganska krångligt men har man en teknisk far så fixar det sig alltid! Idag mår jag bra. Medelmåtta liksom. Är sjukt taggad på att åka iväg på pyamasparty på lidingö sen. Det kommer bi naajs.


Myskväll

Jag sitter nu i Sundbyberg i Charlies underbara lägenhet på 12 kvadratmeter. Mys på hög nivå. Hon får mig att synda, för jag tänker inte spela trumpet idag. Jag vill men jag hinner inte/orkar inte. Livet är mysigt. Men inte perfekt. Det här har varit en svackdag trots att jag har haft skitkul med mitt underbara skolfolk. Men trots allt en svackdag. Finns inte mycket att göra åt saken. Tror att det har att göra med att jag känner mig oärlig i vissa situationer. Det gör mig frustrerad. Men det finns inte så mycket att göra. Jag får helt enkelt bete mig ärligare vid nästa tillfälle. Nu ska jag mysa.
Hejdå.

Vispgrädde är gott

Bara så att ni vet så är ovispad vispgrädde väldigt, VÄLDIGT gott! Särskilt med sugrör. Ni som vet vad som brukar hända när jag är på besök på loviselundsvägen kan få era misstankar bekräftade - jag och carro is in tha house. Vispgrädden var som grädden på moset utgången sen 30 december. 4/5 dl är borta. 5/5 toasters.




Så här fräscha var vi då - så här fräscha är vi nu också.

God morgon världen

Åh vad musik gör livet så mycket bättre! Springer runt i lägenheten och dansar till Silent Shout samtidigt som jag inte bränner mina underbara kardemummapannkakor. Jag är bäst. Jag är också kär i mitt hår. Kolla vad rött det ser ut!


Jag är överlycklig

För när jag tog mig en sväng in på biblioteket idag, strax efter att ha hämtat ett par lagade stövlar, så bara stod Merriweather Post Pavillion mitt framför ögonen på mig på musikavdelningen! Så nu har jag lånat den och den ligger tryggt i min famn. Snart ska den in i lilla datorn och hamna på min ipod. Och sen ska den ge mig lycka. Åh jag kan titta på omslaget hur länge som hellst.


åh varför är jag så irriterad på att musik är så sjukt bra?

Jag tror att jag blir irriterad för att jag inte har skapat så mycket musik själv på sistone. men det ska det bli ändring på. På typ torsdag. Då kommer jag hem till min fader och har tillgång till underbar synth. Och MIN gitarr. Och det står inte byggubbar utanför mitt fönster och lyssnar. Jag längtar. Med hela mitt hjärta.


Livet är najs

Zerrin. Ska du gå och onanera nu?



kramis

I may be paranoid, but not an android

Snabbfakta om mig:
Vad gör linnea när hon har tråkigt?
- picnik.com



Jag är jättesugen på att spela trumpet. Men alla har gått och lagt sig så det går inte. Då hittade jag den här bilden att sörja till. Sen fixade jag till den lite.

I'm scared of the middle place, between light and nowhere

Åååh så fin text! Kom hem för en några timmar sen. Jag var lite med mitt x och Joda. Övar mig på att skriva x. Det känns annorlunda. Fast jag tycker inte om det ordet. Skriver hellre föreddettapojkvän även om det är längre. eller måns bara. Vi var i alla fall ute och åt indisk mat på kungshallen. Det var från början menat att vi skulle göra det på Hurry Curry men de hade stängt så det får bli någon annan dag! Men det var kult. Och kallt. Mina tår dör varje gång jag går ut. Dumma kängor. Nu ska jag kolla på gardinger på ikea.se. Vuxenpoäng till mig! 

HAHAHA JAG GARVAR IHJÄL!!!


Hope there's someone


Livskraft 2010/11 i några få miner. Väldigt vackert och underbart som ni kan se!

2010 - finito

Nu var det das Ende med 2010. Och det har hänt så sjuuukt mycket! Hittade denna bild sen i våras på emilias blogg. Den är tagen precis efter avslutningskonserten förra våren. Det känns länge sen. Fast ändå inte. Jag ser annorlunda ut i alla fall! Fast bara i håret egentligen. Nuså är det i alla fall 2011 som gäller! Det ska bli mitt bästa år hittils har jag bestämt.

One Thousand stories and there's always more

Kom hem från Uppsala för nån timme sen nu. Livskraft var precis lika underbart som förra året! Dock så är jag ganska sliten nu, har inte riktigt sovit så mycket som jag borde ha gjort! Sen så avslutade jag hela grejen med att dygna också, JÄTTESMART Linnea! Men det var mysigt. Scrubs mitt i natten på en hård bänk är tro det eller ej väldigt mysigt. Sen blev det Uno och slav och president sådär på morgontimmarna innan frukosten öppnade. Tidsfördröjning med najs musik ur mobilhörlurar.
Så var det lördag - en dag som skulle bli en lugn avslappningsdag. Jag som trodde att jag skulle få åka hem och ta en skön, skön dusch. Sätta i mina 4 nya skivor i stereon och bara njuta. I stället går jag in på datorn så fort jag kommer hem och blir på bajshumör. Jag är så olugn som man kan bli. Trött och hyper. Men The Knife funkar i alla fall. Gonzales fick mig bara att må illa idag.
usch.

RSS 2.0