ut på äventyr

Äntligen hemma i Solna igen! Nu ska jag ut på äventyr.
hej. då

Juldagen var det här

och jag sitter och försöker skriva på den lilla laptopen som är i min kusins ägor. Börjar vänja mig vid macen märker jag. Sitter i Åshammar och har just kollat på film, nu äre ansiktsmask och morgonrock på = naaajs.

God Jul förresten


ånej.

Det är dagen före julafton och jag har köpt hälften av mina julklappar. Varför blir det alltid så här?
Jag vaknade strax efter 11 och gjorde världens godaste lunch. Sen var det två jättebra Oprah-programm på 3an som verkligen var skitbra. Och sen var det nu. Och jag har varken packat, duschat, handlat presenter, gjort de presenter jag hade tänkt göra, diskat eller spelat trumpet. Jag ska vara redo att åka när mamma kommer hem om en timme.
KRIS, PANIK!!

kött är för gott

Kött är för gott för att jag ska kunna bli helveggis. Det kommer aldrig att funka. Det är synd.

sista dagen i skolan

Elvira och Charlie är bönder. Och måns är eko-bonde. Och båten är hans ko. De bor ute i skogen och odlar bär. Det har jag och johan just kommit fram till. Så är det.

Haha

Hittade just massa bilder sen i fredags på elviras blogg. Kärlek till er allihop. Blev ganska så kär i den här bilden! HAHA kolla johan ibakrunden!

söndag 4 advent

Vänta lite här. Är det redan 4e advent!?!? Shiit! Måste köpa julklappar! NU! Fast jag hinner inte nu! AAAH! jaa, det får bli imorn då kanske.. Men det var inte det jag tänkte skriva. Jag sitter och är lite småförvånad just nu. Jag slaggade nämligen vid 19 igår. Sen vaknade jag vid 11. Alltså 16 timmars sömn!! Vad är det här? Och jag är fortfarande trött! Och sjuk. Men nu ska jag bara äta skitnyttig mat hade jag tänkt. Med massa mineraler och vitaminer och sånt. Så kanske jag blir frisk fortare! Och så ska jag tvinga mig själv att sova ännu mer! För jag pallar inte vara sjuk längre!

Dagens Låt
Åååh, hans piano är såå snyggt!

nej usch

nu är jag sjuk. Det suger. Och 3 timmars sömn i natt gjorde inte saken bättre. Jag och elvira gick upp och åt pizza sista gången strax efter tjugo i sju på morgonen. Sen sov vi. Pizza på natten är så otrooligt gott! Rekomenderas verkligen! Jag sitter just nu och drömmer mig bort till Eyeless in Gaza, är också lite småsur över att det inte finns någon färdig mat som jag kan äta. Orkar verkligen inte laga till nått nu.. jag tror jag skiter i det och slaggar i stället.
Kram på er

Haehehe

Jag är för dålig på att plugga. Koncentrationsförmåga 0 %. 5 rader blev det. Nu orkar jag inte mer så nu kör jag lite trumpetos så får vi se om jag orkar mer sen innan jag åker..


Pluggpluggpluggplugg

Ja, enda gången i veckan då jag pluggar, och så väljer jag just fredageftermiddagen. kul. Engelska är det som gäller. Så tråkigt. Usch. Jag vill bara bli klar med det här nu, nu , NU! Så att jag kan dra till Rotebro sen, det är myskväll med härligt folk på g! Mmmh, pizza ska det bli också, jag längtar! :) snabbspolning några timmar framåt, tack!

Frustration

Jag sitter här och är ganska så uttråkad. Sitter och hostar och hostar, och längtar bara tills att i morgon ska komma. Fast det blir nog inte så kul första halvan av dan. Först till skolan tididgt som f*n, för att ha en lektion tyska, sen hem till far min och pass min syrra som ligger i 39 graders feber i några timmar. Kul. Åh jag orkar inte! Och varför blir jag sugen på att spela trumpet klockan 22 på kvällen för? Jag borde gå och lägga mig nu juh! Och varför blir jag aldrig frisk?



Jag kan alltid sitta och garva åt den här bilden i alla fall. Nu har jag mina hostningar på bild.
Ha ha

Afternoon kladdkakedags

Japp! Jag blev sugen på kladdkaka så nu har jag lite fräscha kladdkakemuffinsar med kanel i i ugnen. Smaskens! Det är lite småläskigt, för det är byggjobbare som jobbar utanför mitt fönster.. Så jag har rymt in i köket, för det känns som om jag är i en liten bur när jag är på mitt rum. Övervakat och läskigt. Jag tror att jag ska kolla lite på Grotesco när jag äter sen.. mums..


Porträtt

Såh'är uppfattar min pojkvän mig som. Som en rosa donut. Jag är smickrad :)

never follow suit

Sitter hemma i köket och äter pepparkaksdeg och upptäcker lite ny musik. Tycker att det är lite synd att P3 Guld är i Göteborg och inte Stockholm. Det är juh massvis med najsiga folk som ska sjunga! Sen försökte jag rösta lite också, men det blev nå knas när jagb skrev in personuppgifter.. Nu kommer måns!
Hejsansvejsan..

Vinden på slätten

Varför. Varför?
Jag hade skrivit ner jättemassa härliga tankar. Massvis med härliga tankspridda tankar som uppenbaras i mitt huvud när jag är så här trött och lyssnar på Debussy samtidigt. Och sen när jag trycker på publicera så bara försvinner allt och jag kommer tillbaka till startsidan. Nej vad sur jag blir! Och jag orkar inte skriva allt det där igen. Nej. Nu är jag trött. Så jag tänker sova nu.
Ha en god natt.

Okej, det här skrämmer mig lite

fast jag kan inte låta bli att tänka att det ser ut som ett snyggt foto. Sen så blir man lite fundersam, för jag var i stan igår, inte på drottninggatan då, men jag hade kunnat vara det lika mycket som det kunde bli Götgatan som det blev i stället. Läskigt

Television

Ja. Jag ska vara med på tv imorn. Kika på SVT2 07.00 eller 18.00 så får ni ser se ett fint litet luciatåg som jag är med i. Jag borde gå att urskilja, den med röda dreads, om ni råkar se nån sån!

bilden är tagen av söta Elvira

Datorfodral åt folket

Jag känner att jag kommer att börja blogga mer och mer nu. Beroendet av datorn har redan börjat sätta sig! Men den är så BRA! Nu ska jag strax somna in till lite underbar Björk.
Jag har börjat kolla på fodral till datorn. Vilket tycker ni bäst om?


yesyesyes!!!

Nu sitter jag här och har precis fått in internet på macen! Installerade just spotify, så nu ljuder Anthony & The Johnsons i mina hörlurar. Ååh vad underbart.
Det blir en sitta-hemma-och-ta-det-lugnt-kväll i kväll. Idag började nämligen mina revben att knaka och göra ännu mer ont för att jag har hostat så här mycket. Jag hatar verkligen min förkylning. Varför just jag?
Jag känner mig så här i alla fall
hihi, puss och kram

gläns över sjö och strand.

Vad då för gläns? Vad hände med glans? Och stränder är inte tillräckligt fina för att få ha gläns på sig.

Jag sitter och drömmer mig bort från mitt tomma word-dokument som en engelskauppsats egentligen borde vara på. Inlämning imorn, och jag har spenderat hela kvällen med att sitta och inte göra ett skit (fb). Varför blir det alltid såhär? Det kanske blir bättre imorn. Jag ska hämta en splitterny liten mac i kista då. Och den är MIN. Bara min! Fatta vad glad jag är! Jag försöker att inbilla mig att jag kommer bli bättre på läxor och sånt när jag väl har den. "då kan jag juh sitta och skriva på tåg och sånt, och sitta lite var som hellst och jobba". som om det nånsin kommer hända. Facebook kommer inte att upphöra i och med en ny dator. Dumma lilla jag.


hihihi

RSS 2.0